A húgom sosem hagy aludni, a szüleink lesz@rják, mit tehetnék?
Ha a szép szóbol nem ért, akkor kicsit határozottabban szólj rá.
Amúgy meg mi az, hogy lesz@rják a szüleid? Azért ez hosszú távon nem vicc, romolhat a tanulmányi teljesítményed!
Ezesetben vedd kézbe a dolgokat, egy-egy nyakleves után hátha megérti.
Vagy fogd meg azt a rádiót, és dugd el, de úgy, hogy még te se találj rá többet. :D
Szerintem is azt kellene kitalálnotok a tesóddal, hogy mit csináljon amíg neked pihenned kell. Fejhallgató tényleg jó. Vagy mi más lehet, ami leköti, de téged sem zavar. A fülhallgatót neked azért nem javaslom, mert szerintem nem jó rászokni az azzal való alvásra minden napra. Az arra jó, ha egy rövidebb időszakra valami zaj van. De arra, hogy örökké arra nem szerintem.
Szóval szerintem vele próbáld meg megbeszélni. Ne azt hangsúlyozd, hogy ő ezt ne csinálja. Mert azt lehet azt veszi le a szituból, hogy más akarja megmondani, hogy neki mit kell és van egy ilyen önfejűsége, hogy ezt nem hagyja. Hanem arról beszélj neki, hogy milyen ez neked. Hogy rossz neked nem kialudva, hogy nem vagy magadnál, hogy szenvedsz nap közben, hogy rossz a közérzeted, hogy ingerült vagy, hogy nem tudsz másokkal kedves lenni. Vagy ami tényleg van benned. Az emberek nem szívesen bántanak másokat. Szóval azt kell elérned, hogy az amit csinál az nagyon össze legyen kötve benne azzal, hogy neked most árt, téged most bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!