Mi hasznuk van az embereknek abból, hogy minden cselekvésüket kiposztolják a közösségi médiára?
Figyelt kérdés
Ez egy teljesen komoly kérdés mert tényleg érdekel és elvárnám a normális válaszokat. Például miért rakják ki az egyetemisták minden vizsgájuk után hogy vizsgáztak és ha meglett a vizsga, a neptunüzenet screenshotját szintén.
Mi célt szolgál?
2019. jan. 21. 20:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezt azérr csinálják mert kell nekik a visszajelzés, hogy szeretik őket. Pl.: ha sok lájk jön egy képre akkor népszerűnek érzik magukat. Egyetemisták talán azért hogy sokan gratuláljanak nekik és föl nézzenek rájuk mintha annyira nagy szám lenne az egyetem.
2/3 anonim válasza:
Vendégségben voltam egyik évfolyamtársnőmnél. Már nem vagyunk jóban. Napokat voltam ott, kb. azzal telt el az idő 80%, hogy ő posztolgatott facebook-ra magáról fotókat, a fejéről (duci volt) és ott ült a monitor előtt várva a beérkező bókokat. 28 éves volt akkor és egyébként művelt, értelmes embernek tartottam. Néha megkérte, hogy csináljak fotót a fejéről. Visszaigazolást várt folyamatosan.
3/3 anonim válasza:
Az exeknek meg az ellenségeknek szól, egyfajta bevédés mint a tetkó, hogy lássák hogy van élete és ne kössenek bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!