Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mi miatt vagytok most otthon?

Ti mi miatt vagytok most otthon?

Figyelt kérdés
Nem vagytok szomorúak, hogy nem buliztok?
2018. dec. 31. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egész életemben társasági ember voltam és vagyok is, sok jó ismerőssel egy pár igazi jó baráttal, tehát a bulizásnak nem lenne akadálya. (Párom is van.:)

Csakhogy engem a születésnapok és szilveszterek elszomorítanak, a rohanó időt, a múló életemet nincs kedvem ünnepelni. Mindig így voltam vele, ezért SOHA nem buliztam szilveszterkor. Soha-soha. Ilyenkor egyedül szeretek lenni.

Tudom, hogy ez nem a megszokott, de akik most itt vagyunk, mindenkinek van valami defektje.

2018. dec. 31. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy jó szilveszterem volt az is külföldön még évekkel ezelőtt, akkoriban tele voltam pénzzel ha kellett valami rögtön megvettem, drága százezres tételekre meg spóroltam 1-2 hónapot, akkor boldog voltam, utána hazajöttem mert meg lett a pénz az élet elkezdéséhez, onnantól meg kb csak túlélem a karácsonyt, szilvesztert.

Szomorú vagyok mert tudom hogy jobb helyeken mik mennek, a szegény országokban meg mi ok van ünneplésre? Itthon is rengeteg a probléma, az embereket szarba nézik a munkahelyeken, ez az egy nap min változtat?

Nekem az a meglepő hogy sok ember ennyi rossz ellenére is pozitív, engem is hívnak ismerősök, családtagok, de nem fogom megérteni hogy nekik mitől szórakozás a mai nap.

2018. dec. 31. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Elsődlegesen a kutya miatt.

Retteg szegény, mifelénk rengeteget tűzijátékoznak már délután óta, és még órákig így lesz:( - tavaly meg sem rezdült tőle, ha tudtam volna, hogy idén ennyire kiakad miatta, akkor kértem volna az állatorvostól valami nyugtatót neki. Most nekem is görcsben áll a gyomrom minden durranástól, mert rossz ránézni:( Igaz, párat tegnap és tegnapelőtt is lőttek, de akkor nem látszott rajta, hogy ma este ekkora baj lesz:(

Különben szeretek itthon szilveszterezni, jól szoktam érezni magam, de most csak azt várom, hogy legyen már vége!

2018. dec. 31. 23:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Nincs társaságom, így nem tudok hova elmenni. Pedig jó lenne...
2018. dec. 31. 23:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Merre laktok?
2019. jan. 1. 09:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a szüleimmel szilvesztereztem tegnap. Talán lehetett volna jobb programom is, mint amit összehoztunk, de szórakozóhelyre semmiképpen sem mennék. Ha akarnék sem tudnék kivel, mert nincsenek barátaim. 18/L
2019. jan. 1. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!