Ti mi miatt vagytok most otthon?

Egész életemben társasági ember voltam és vagyok is, sok jó ismerőssel egy pár igazi jó baráttal, tehát a bulizásnak nem lenne akadálya. (Párom is van.:)
Csakhogy engem a születésnapok és szilveszterek elszomorítanak, a rohanó időt, a múló életemet nincs kedvem ünnepelni. Mindig így voltam vele, ezért SOHA nem buliztam szilveszterkor. Soha-soha. Ilyenkor egyedül szeretek lenni.
Tudom, hogy ez nem a megszokott, de akik most itt vagyunk, mindenkinek van valami defektje.

Egy jó szilveszterem volt az is külföldön még évekkel ezelőtt, akkoriban tele voltam pénzzel ha kellett valami rögtön megvettem, drága százezres tételekre meg spóroltam 1-2 hónapot, akkor boldog voltam, utána hazajöttem mert meg lett a pénz az élet elkezdéséhez, onnantól meg kb csak túlélem a karácsonyt, szilvesztert.
Szomorú vagyok mert tudom hogy jobb helyeken mik mennek, a szegény országokban meg mi ok van ünneplésre? Itthon is rengeteg a probléma, az embereket szarba nézik a munkahelyeken, ez az egy nap min változtat?
Nekem az a meglepő hogy sok ember ennyi rossz ellenére is pozitív, engem is hívnak ismerősök, családtagok, de nem fogom megérteni hogy nekik mitől szórakozás a mai nap.

Elsődlegesen a kutya miatt.
Retteg szegény, mifelénk rengeteget tűzijátékoznak már délután óta, és még órákig így lesz:( - tavaly meg sem rezdült tőle, ha tudtam volna, hogy idén ennyire kiakad miatta, akkor kértem volna az állatorvostól valami nyugtatót neki. Most nekem is görcsben áll a gyomrom minden durranástól, mert rossz ránézni:( Igaz, párat tegnap és tegnapelőtt is lőttek, de akkor nem látszott rajta, hogy ma este ekkora baj lesz:(
Különben szeretek itthon szilveszterezni, jól szoktam érezni magam, de most csak azt várom, hogy legyen már vége!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!