Ti mi miatt vagytok most otthon?

Nem szeretek bulizni. Csak egy barátnőm van, nem vagyok egy társasági ember. Rendezvényeken, meg ahol csak csacsognak és csacsognak az emberek nagyon nem érzem jól magam.
Sokáig rosszul éreztem magam emiatt, de most már elfogadtam ezt. Tudom, hogy nem csak én vagyok így ezzel és akinek ez nem tetszik vagy nem tudja ezt elfogadni, az így járt.

Azért, mert nemrég jöttem haza melóból és holnap reggel is megyek dolgozni.
Amúgy is utálom a bulikat.

leszerveztem, leutaztam egy nappal előbb, majd megfordultam és visszajöttem mert lebetegedtem (láz, stb) nem akartam továbbadni..most nem érdekel..elvagyok én egyedül is, nem vagyok már kisgyerek
25F

19 éve szülőkkel tolom. Idén sincs ez másképp. Semmi különös...koccintunk éjfélkor, egyébként mindenki csinálja a dolgát.
Nem vagyok az a bulizós fajta. Régebben hívtak mindig erre-arra, de hogy sosem mentem, már nem is hívnak.
Nincs kivel mennem, de még helyek sincsenek ahová el lehetne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!