Egyesek szerint miért rossz a multikultúralizmus?
Te tudnál olyan körülmények között élni, ahol mindenki akit ismersz az más-más nemzetből való? Nem egy adott nemzetből (amerikai angol francia) hanem tényleg mindenki máshonnan való.
Ha nem, akkor miért nem? Miért rossz a multikultúralizmus? Milyen rossz hatással vannak az emberekre?
Utolsó, két kérdés:
1. Szerinted mikor számít két kultúra különbözőnek? Mert szerintem pl a magyar és a román kultúra is különböző, meg pl. az osztrák és a magyar is. De még az egyes magyar népcsoportoknak (pl.: Palócok) is valamennyire eltérő a kultúrája.
2. Mitől számít egy kultúra fejlettnek?
"Amerikai,angol és francia ugyanaz a kultúra. Érted? "Európán belül,a Nyugaton belül mindenki egy kultúra. Ami magába foglalja az erkölcsöt,alapvető emberi jogokat,szólásszabadságot stb."
------
Hát én jót röhögtem:DDD De MÉG MINDIG NEM EGY ADOTT NEMZET NEM ÉRTED VAGY NEM ÉRTED???
"Egy másik kultúrának mások a szabályai,nézetei,elvárásai. Akkor van baj,ha ez a kettő keveredik. Mi számítunk civilizált kultúrának. Ez nem fér össze egy civilizálatlan kultúrával. Nem tudnak hozzánk asszimilálódni,és sokan nem is akarnak."
----------------
Pffff...tipik lúzer kisebbségi komplexusos gyökér, aki semmit nem ért el, az életben egy nagy senki, de muszáj játszani a felsőbbrendűt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!