Elmondjam nekik, hogy bánatanak?
És miért nem szólsz vissza azoknak akik beszólnak ? Hidd el ha most nem állsz ki magadért később bánni fogod. Én se álltam ki magamért, nagyon nem... Ma már mindegyiknek laposra verném a buciját ha mai fejjel visszamehetnék az időben .
25/f
Igen, nyilván nekik esni rosszul, amikor téged bántanak. Ezt neked kell megoldanod, nagy vagy már. Tegyél rendet az osztályban és meg van oldva a probléma.
18/f
dehogy süllyedsz le ha visszaszólsz.
csak alkalmazkodsz a helyzethez és az adott játszmához.
ettől függetlenül szerintem kell a szülő és gyerek között egy olyan bizalmi viszony,hogy ezt el tudd neki mondani úgy,hogy ne pánik helyzetet generálj,hanem mondjuk apukád elmondja,hogy ő mitt tett hasonló helyzetben.
Már boccs, de ez hülyeség, hogy nézelődjön a neten, hogy alázza meg őket. Ezt nem lehet tanulni. Nekem a zsigeremben van, hogy mások lelkébe gázolok, gátlástalan módon a saját érdekeimet nézve haladok előre. Neki is így kéne, de ehhez kell egy öntelt és arrogáns személyiség, ami nekem van. Örököltem mindkét szülőmtől.
18/f
de.
lehet tanulni.
az a könyv címe-verbális önvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!