Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmondjam nekik, hogy bánatanak?

Elmondjam nekik, hogy bánatanak?

Figyelt kérdés
11es vagyok, azt osztalyban vannak barataim, es a tobbseggel joban vagyok... De vannak paran akik beszologatnak nekem, es rosszul esik, valamint nem tudok vele mit kezdeni. Szerintem a szuleimnek errol lovesul sincs. Szerintetek elmondjam nekik vagy jobb ha nem is tudnak rola (nyilvan nekik is rosszul esne). 17L

2018. nov. 25. 00:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

És miért nem szólsz vissza azoknak akik beszólnak ? Hidd el ha most nem állsz ki magadért később bánni fogod. Én se álltam ki magamért, nagyon nem... Ma már mindegyiknek laposra verném a buciját ha mai fejjel visszamehetnék az időben .

25/f

2018. nov. 25. 00:45
 2/11 anonim ***** válasza:
26%

Igen, nyilván nekik esni rosszul, amikor téged bántanak. Ezt neked kell megoldanod, nagy vagy már. Tegyél rendet az osztályban és meg van oldva a probléma.

18/f

2018. nov. 25. 00:45
 3/11 A kérdező kommentje:
De ha visszaszolok, azzal csak beszallok es lesullyedek, nem?
2018. nov. 25. 00:47
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
1.vagyok. vissza lehet úgy is szólni, hogy megalázod őket.
2018. nov. 25. 00:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Hogyan? Az is lehet, hogy csak kinevetnek...
2018. nov. 25. 00:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

dehogy süllyedsz le ha visszaszólsz.

csak alkalmazkodsz a helyzethez és az adott játszmához.

ettől függetlenül szerintem kell a szülő és gyerek között egy olyan bizalmi viszony,hogy ezt el tudd neki mondani úgy,hogy ne pánik helyzetet generálj,hanem mondjuk apukád elmondja,hogy ő mitt tett hasonló helyzetben.

2018. nov. 25. 00:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy csomó jó taktika a neten, nézegelődj!
2018. nov. 25. 00:59
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Már boccs, de ez hülyeség, hogy nézelődjön a neten, hogy alázza meg őket. Ezt nem lehet tanulni. Nekem a zsigeremben van, hogy mások lelkébe gázolok, gátlástalan módon a saját érdekeimet nézve haladok előre. Neki is így kéne, de ehhez kell egy öntelt és arrogáns személyiség, ami nekem van. Örököltem mindkét szülőmtől.

18/f

2018. nov. 25. 01:25
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

de.

lehet tanulni.

az a könyv címe-verbális önvédelem.

2018. nov. 25. 01:36
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Miért kéne bárkit megalázni? Csak tekintélyt kell sugározni.
2018. nov. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!