Nem illetlenség így bulit szervezni?
Figyelt kérdés
Egy lakópark, ahol sok fiatal lakik. A párom itteni kis haveri körében vannak sziglik meg párban élők is. Viszont mindig "csak fiúk" szerveznek mindent, minket csajokat meg kihagynak mindenből. Az egyik ilyen fő szervezőnek is van komoly kapcsolata, de mindig akkor szervez valamit, mikor a csaj dolgozik vagy valamiért nincs otthon. Minket, csajokat sosem akarnak beszervezni, az egyszerű beszélgetős-iszogatós estékre csak szimplán nem hívnak meg, a nagyobb bulikat meg úgy szervezik, hogy számunkra érdektelen legyen. Más társaságoknál mindig azt látom, hogy ha valakinek van párja, nem mindig, de legtöbbször őt is viszi, akár 5 srác közé odahívnak egy csajt is, nem jelent gondot, csak itt. Csak szerintem gyerekes ez a társaság? Elég gáz, hogy a páromat állandóan akkor hívják mindenfelé, mikor az xy csaja épp nincs otthon, az xy így unatkozik, én meg kezdjek magammal, amit akarok, mert a párom pincsi módjára ugrik mindenkinek, engem akármikor magamra hagyva a házimunkával, intéznivalókkal. De azt mindketten tudjuk, ha többször visszamondja a bulikat, a 3-4. alkalommal már el sem hívják. Miért kell 30-kor közel is ennyire gyerekesnek lenniük egyeseknek? A ti társaságotok is ilyen, csak "csak pasik vagy csajok" és más nemű nem fér bele?2018. nov. 10. 19:15
11/12 nemaRendőrség válasza:
Egyébként igen, a példáim stilizáltak voltak. Nem gondoltam volna, hogy ezen akadtok fent. Még szerencse, hogy a helyesírásommal nem volt gond, mert akkor aztán hú de nagyon elvesztettem volna a vitát
12/12 anonim válasza:
Mi a nevetséges a férfi időn? Igenis szükség van erre, ahogy nekem is a nő időre. Ettől én még nem vagyok buta, és ő sem tinifiú vagy soviniszta. Halistennek nem vagyunk ugyanolyanok mint a férfiak. Csúnya is lenne. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!