Csak szerintem illetlenség eddig maradni?
A szüleimhez minden másnap vendégek, barátok jönnek. Minimum 6-7 órakor érkeznek meg, hogy 9-10 óráig maradnak, amikor már fürdenék, aludnék, vacsoráznék. Engem nagy zavar, mert kicsi a ház, és nem 5 emberrel szeretnék a fürdőbe menni.
Itthon meg én vagyok a barátságtalan, aki "nem tűri a vendégeket". Jogos a felháborodásom?
nagyon zavar*
elnézést
hát ha 7kor érkeznek és 9kor már mennek is akkor azért az annyira nem hosszú idő...
szerintem lehet mondani a vendégeknek is, hogy ne haragudjanak, ne vegyék rossz néven, de így estére nagyon elfáradsz és ne vegyék zokon ha már inkább alszol, meg tusolsz.
szülőkkel meg alkudozni, hogy legalább ne minden másnap, hanem csak 4 naponta jöjjenek vendégek. válasszanak más helyet is néha a baráti összejövetelekre.
Engem tuti zavart volna. Most is zavarna, csak mivel külön élek, nincs itt olyan, akit nem én hívtam meg, tehát nem mennék el közben fürödni.
De megértelek. Mondjuk mi panelban laktunk, ott elég izgalmas a dolog, mert vagy beviszel mindent a fürdőbe és felöltözöl - ami nekem máig nem megy, mert baromi kicsi a hely, és 20 dolgot leverek, mire felöltözök - vagy egy törcsiben suhansz végig a lakáson, de nálunk mindig be lehetett látni a fürdőbe valamilyen szögből.
Meg aztán az is ott van, hogy volt-e gyerekszobájuk, velem megtörtént, hogy vaksi rokon rám nyitott a fürdőben, miközben vetkőztem. Otthon a barlangban nem szokta meg a kopogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!