Nem illetlenség így bulit szervezni?
Fel se merült, gondolom, hogy a barátnőik állandó jelenléte frusztrálja ezeket a férfiakat, ezt ellensúlyozandó olyan programot szerveznek, mely során elszakadhatnak otthonról.
Ez nem opció, bennük van a hiba, tökre gyerekesek szerintem is. Élj tovább az egód mentén :D
Hagyd meg nekik, hogy néha férfiak legyenek, férfiak társaságában.
Már majdnem mindenbe betolakodtak a nők amiket a férfiak csinálnak, mert egyenjogúság meg bla bla bla. Ott vannak az edzőteremben, munkahelyen, jönnek túrára mikor nem bírják a tempót és sírnak, hogy miért megyünk olyan gyorsan(ami nekünk fájdalmasan lassú már úgy is). Konkrétan esélyünk nincs hogy minőségi férfi időnk legyen.
Így elmegyünk, leírásod alapján ők is, kocsmázni. Ahol hülyülünk, megbeszéljük a férfi dolgainkat(amiker te hímsovinisztának nézel), majd ugyanúgy hazamegyünk szerető asszonyainkhoz és velük töltjük szabadidőnk nagyrészét.
Én sem csinálok nagy dolgot mikor a párom a barátnőivel megy kozmetikushoz, masszőrhöz stb, hogy ugyan vigyen már el engem is, miért olyankor megy mikor nem érek rá. Mert őszintén nem érdekel miről beszélgetnek, nem hoz lázba a cipő, celeb pletyka, vagy az új lefolyó dugó színe.
Titeket sem érdekel a legújabb Ford F250 elektronikája, vagy az aktuális sportesemény kibeszélése 2 órán keresztül.
Dehát nem is arról beszélgettek. Ja, mert ott voltál és nem akartak annyira kirekesztőek lenni.
Off, elnézést kérdező...
"Én sem csinálok nagy dolgot mikor a párom a barátnőivel megy kozmetikushoz, masszőrhöz stb, hogy ugyan vigyen már el engem is, miért olyankor megy mikor nem érek rá. Mert őszintén nem érdekel miről beszélgetnek, nem hoz lázba a cipő, celeb pletyka, vagy az új lefolyó dugó színe.
Titeket sem érdekel a legújabb Ford F250 elektronikája, vagy az aktuális sportesemény kibeszélése 2 órán keresztül."
Édes jó Istenem, mintha csak tinivígjátékokból ismernéd a nőket...legjobb barátnőm pl. restaurátor, komoly vegyi anyagokkal, műszerekkel dolgozik és olyan történelmi, művészettörténeti tudása van, mint kevés embernek, a másik meg motorozik, túrázik. Nem tudom milyen körökben mozogsz, de jó lenne, ha ezeket a primitív sztereotípiákat nem sütnéd rá átlagban a nőkre.
Pontosan, tini szint. "Férfi idő" - röhejes, utoljára talán 16 évesen szájából várnék ilyet.
Képzeld, engem speciel érdekelnek az autók és még a szerelésbe is be szoktam szállni. És nem járok kozmetikushoz meg masszőrhöz, különben sem hiszem, hogy a lábgyantám bárki másra, akár nőre tartozna. :D
Úgy, úgy. Kasztráld csak a párod. Majd elváltok, mert nem lesz elégé férfi és valamelyikőtök megunja.
Vegyél szója tejet is, hagy nőjön meg a melle, neked meg szárodjon ki a méhed tőle. Elévgre tini dolog felnőttnek lenni...
Majd szakítás után olvasd el a Férfienergia című Bedő Imre könyvet és megtudod, hogy hol rontottad el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!