Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem illetlenség így bulit...

Nem illetlenség így bulit szervezni?

Figyelt kérdés
Egy lakópark, ahol sok fiatal lakik. A párom itteni kis haveri körében vannak sziglik meg párban élők is. Viszont mindig "csak fiúk" szerveznek mindent, minket csajokat meg kihagynak mindenből. Az egyik ilyen fő szervezőnek is van komoly kapcsolata, de mindig akkor szervez valamit, mikor a csaj dolgozik vagy valamiért nincs otthon. Minket, csajokat sosem akarnak beszervezni, az egyszerű beszélgetős-iszogatós estékre csak szimplán nem hívnak meg, a nagyobb bulikat meg úgy szervezik, hogy számunkra érdektelen legyen. Más társaságoknál mindig azt látom, hogy ha valakinek van párja, nem mindig, de legtöbbször őt is viszi, akár 5 srác közé odahívnak egy csajt is, nem jelent gondot, csak itt. Csak szerintem gyerekes ez a társaság? Elég gáz, hogy a páromat állandóan akkor hívják mindenfelé, mikor az xy csaja épp nincs otthon, az xy így unatkozik, én meg kezdjek magammal, amit akarok, mert a párom pincsi módjára ugrik mindenkinek, engem akármikor magamra hagyva a házimunkával, intéznivalókkal. De azt mindketten tudjuk, ha többször visszamondja a bulikat, a 3-4. alkalommal már el sem hívják. Miért kell 30-kor közel is ennyire gyerekesnek lenniük egyeseknek? A ti társaságotok is ilyen, csak "csak pasik vagy csajok" és más nemű nem fér bele?
2018. nov. 10. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Pont az igényesebb srácok figyelnek arra, hogy ha keményen piálnak, akkor ne legyenek ott a csajok.
2018. nov. 10. 19:32
 2/12 nemaRendőrség ***** válasza:
50%
Mert te nem szoktál eljárni a barátnőiddel valahova? Vásárolni, beszélgetni, kozmetikushoz stb?
2018. nov. 10. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Fel se merült, gondolom, hogy a barátnőik állandó jelenléte frusztrálja ezeket a férfiakat, ezt ellensúlyozandó olyan programot szerveznek, mely során elszakadhatnak otthonról.

Ez nem opció, bennük van a hiba, tökre gyerekesek szerintem is. Élj tovább az egód mentén :D

2018. nov. 10. 19:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Sosem szervezkedek direkt úgy, hogy ha az én párom nincs itthon, a barátnőmé meg le van ejtve, kezdjen magával, amit akar. A párom az összes barátnőmet ismeri és gyakran elhívjuk a barátainkat is, nem vagyunk 5 évesek, hogy csajos pizsamapartikat szervezzünk.
2018. nov. 10. 19:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Egy-kettőjüket elhallgatva némi hímsovinizmust is érzek... csak a nő takarít náluk, a barátnőiket butának nézik, lealacsonyítják... bár attól, hogy egy-két csaj közülük tényleg nem egy észkombájn, attól még kihívhatnák néha őket is. Párszor én kimentem öntörvényűleg, hívás nélkül, de aztán sem hívtak többet sem, így nem mentem többet, de nem igazán zavarja őket.
2018. nov. 10. 19:56
 6/12 nemaRendőrség ***** válasza:
45%

Hagyd meg nekik, hogy néha férfiak legyenek, férfiak társaságában.

Már majdnem mindenbe betolakodtak a nők amiket a férfiak csinálnak, mert egyenjogúság meg bla bla bla. Ott vannak az edzőteremben, munkahelyen, jönnek túrára mikor nem bírják a tempót és sírnak, hogy miért megyünk olyan gyorsan(ami nekünk fájdalmasan lassú már úgy is). Konkrétan esélyünk nincs hogy minőségi férfi időnk legyen.

Így elmegyünk, leírásod alapján ők is, kocsmázni. Ahol hülyülünk, megbeszéljük a férfi dolgainkat(amiker te hímsovinisztának nézel), majd ugyanúgy hazamegyünk szerető asszonyainkhoz és velük töltjük szabadidőnk nagyrészét.

Én sem csinálok nagy dolgot mikor a párom a barátnőivel megy kozmetikushoz, masszőrhöz stb, hogy ugyan vigyen már el engem is, miért olyankor megy mikor nem érek rá. Mert őszintén nem érdekel miről beszélgetnek, nem hoz lázba a cipő, celeb pletyka, vagy az új lefolyó dugó színe.

Titeket sem érdekel a legújabb Ford F250 elektronikája, vagy az aktuális sportesemény kibeszélése 2 órán keresztül.

Dehát nem is arról beszélgettek. Ja, mert ott voltál és nem akartak annyira kirekesztőek lenni.

2018. nov. 10. 20:16
 7/12 nemaRendőrség ***** válasza:
Ne akarj "az a barátnő" lenni
2018. nov. 10. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Off, elnézést kérdező...

"Én sem csinálok nagy dolgot mikor a párom a barátnőivel megy kozmetikushoz, masszőrhöz stb, hogy ugyan vigyen már el engem is, miért olyankor megy mikor nem érek rá. Mert őszintén nem érdekel miről beszélgetnek, nem hoz lázba a cipő, celeb pletyka, vagy az új lefolyó dugó színe.

Titeket sem érdekel a legújabb Ford F250 elektronikája, vagy az aktuális sportesemény kibeszélése 2 órán keresztül."

Édes jó Istenem, mintha csak tinivígjátékokból ismernéd a nőket...legjobb barátnőm pl. restaurátor, komoly vegyi anyagokkal, műszerekkel dolgozik és olyan történelmi, művészettörténeti tudása van, mint kevés embernek, a másik meg motorozik, túrázik. Nem tudom milyen körökben mozogsz, de jó lenne, ha ezeket a primitív sztereotípiákat nem sütnéd rá átlagban a nőkre.

2018. nov. 10. 22:21
 9/12 A kérdező kommentje:

Pontosan, tini szint. "Férfi idő" - röhejes, utoljára talán 16 évesen szájából várnék ilyet.

Képzeld, engem speciel érdekelnek az autók és még a szerelésbe is be szoktam szállni. És nem járok kozmetikushoz meg masszőrhöz, különben sem hiszem, hogy a lábgyantám bárki másra, akár nőre tartozna. :D

2018. nov. 10. 22:33
 10/12 nemaRendőrség ***** válasza:

Úgy, úgy. Kasztráld csak a párod. Majd elváltok, mert nem lesz elégé férfi és valamelyikőtök megunja.

Vegyél szója tejet is, hagy nőjön meg a melle, neked meg szárodjon ki a méhed tőle. Elévgre tini dolog felnőttnek lenni...

Majd szakítás után olvasd el a Férfienergia című Bedő Imre könyvet és megtudod, hogy hol rontottad el

2018. nov. 11. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!