Most akkor ez mi volt?
Figyelt kérdés
Sulim előtt szálltam fel a buszra,fent ült egy lany és egy fiu,egy pár ,a lánnyal egy altalansoba jartunk,majd gimisek lettunk és “kavartam” az egyik evfolyamtarsaval és ezt mindenki tudta. Ugye felszálltam a buszra és mindketten engem neztek és azthittek zenet hallgatok vagy nemtudom, és hangosan így mondja a srác h “Ő hozzá még /(túl) ezt nem biztos h mondta nem emlekszem pontosan/szép is ez a csaj”. Utána a többit nem hallottam mert nem oda figyeltem már. Ez most akkor mit jelent?2018. nov. 8. 15:30
1/6 anonim válasza:
Mit nem értesz ezen? :D azt a lányt akivel te kavartál túl szépnek találták melléd
3/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány😂😂
2018. nov. 9. 10:57
4/6 A kérdező kommentje:
Elnézést lehet rosszul fogalmaztam meg,én vagyok a lány
2018. nov. 9. 10:57
5/6 A kérdező kommentje:
És jartam a lany egyik evfolymtarsaval /aki fiu/ és engem megláttak és akkor történt ez
2018. nov. 9. 10:58
6/6 A kérdező kommentje:
*kavartam bocsánat
2018. nov. 9. 10:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!