Hol találnék olyan embereket akik szimplán kedvesek?
Figyelt kérdés
Azért mert jólesik adni egymásnak, nem érdekből, ezekből már elegem van :D2018. szept. 21. 20:52
2/14 anonim 

válasza:

Mo.-n már sehol. Nem ez a trendi itt ebben az országban.
3/14 A kérdező kommentje:
#2 azért ennyire nem sarkos a dolog, vannak ilyen emberek, azt remélem itt rátalálok párra :)
2018. szept. 21. 20:58
5/14 anonim 

válasza:

Sok kedves ember van, csak észre kell venni őket. :)
6/14 anonim 

válasza:

Kedves emberek szerencsére mindenhol akadnak :)
Ha alapból mindenki felé kedvességgel nyitsz, akkor biztosan nem fogják leharapni a fejed :)
7/14 anonim 

válasza:

mindenhol, nincs erre külön hely. Lehet kocsmában is találni, csak szerencse kell hozzá.
Vagy menj templomba, vallási gyülekezetbe, ott csak kedves emberek vannak. Vagy máltai szeretetszolgálathoz.
8/14 anonim 

válasza:

Én azt adok amit kapok. Ha valaki normális, kedves velem, akkor egy tündéri angyal tudok lenni, de aki bunkó velem azzal én is az leszek, és ezek az illetők nem szoktak jól járni, mert a legrosszabb rémálmuk tudok lenni. Szóval igen, alapból kedves vagyok, ha visszafelé is azt kapom.
10/14 anonim 

válasza:

Légy óvatos a “jótét lelkekkel”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!