Mierr érdekli az embereket, hogy az ismerőseik miből vesznek drága házat, kocsit?
Mert tudni akarja, hogyan lehetséges. Rengeteg ember úgy gondolkodik, hogy "Tisztességes munkával nem lehet 30 milliós autót venni". Az ilyen emberek el sem tudják képzelni, hogy valaki hogyan tud ilyet venni magának vagy éppen azt hiszik, hogy munka nélkül könnyen valamilyen pénzhez jutott, nyereség, örökség vagy csalás segítségével...
Az ilyenek kíváncsiak, hogy hogyan lehet elég pénzt keresni, hogy az adott ember szintjén legyen valaki.
Ez szerintem nem rosszindult vagy irigység. Szimplán kíváncsiak...
Meg az is lehet, hogy az illető barátja és szimplán érdekli mive foglalkozik. Én is tudok közelebbi ismerősökről, hogy mivel foglalkoznak és nagyából mennyit kereshetnek meg szerintem rólam is tudja mindenki akihez közel állok.
Na most lepődj meg, mert engem nem érdekel.
Tudod néha napján miért akadok fenn mások gazdagságán csak ? azért mert sokuk egy sötét ostoba ember akik magukból indulnak ki és néznek és hiszik hogy neked is lehetne mint neki és értetlenül áll hogy hát neked miért nem, neked miért nincs, és beléd rúg nagyokat hogy hát te balfék, te tehetsz róla egyedül (hogy neked nem volt olyan család szerkezeted mint nekem és a többi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!