Az ilyen embereket is tisztelni kell? Hogyan viselkedjek velük?
Figyelt kérdés
Osztálytársaim kibeszéltek és kiröhögtek a hátam mögött.2018. aug. 6. 14:01
2/3 anonim válasza:
Nem kell senkit se tisztelni, és senkinek se kell tisztelni téged. Ez a "mindenkinek kijár a tisztelet" duma az egyik legnagyobb modern tévhit. Nem. A tiszteletet ki kell érdemelnünk. Nem lehet senkit se kötelezni arra hogy tiszteljen. Nekem kell úgy viselkedni hogy mások tiszteljenek. Cserébe nekem se kötelező senkit se tisztelnem.
3/3 anonim válasza:
Aki nem méltó rá, hogy tiszteld, azt ne tiszteld!
Hogyan viselkedj velük? Sehogy. Ne foglalkozz velük. Az ilyen emberek legnagyobb ellensége a közöny.
De egyet árulj el kérlek: ehhez a kérdéshez mi köze Orbánnak? Milyen logika mentén raktad össze a kulcsszavakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!