Hogy viselkedjek, hogy legyen barátom?
Figyelt kérdés
Mármint nem barát barát. Osztálytársakkal nem akarok, meg nem is nagyon vannak oda értem. Nem tudom, miért, szerintem nem vagyok csúnya.
Szeretném, ha lenne valaki mellettem, aki szeret és számíthatok rá. Tudom, hogy nem lehet erőltetni, hanem majd jön magától, de én már eléggé szeretnék. Mit csináljak?
2018. júl. 4. 11:17
1/8 anonim válasza:
Ha gondolod írd le privátban, hogy hogyan viselkedsz az emberekkel, mennyi idős vagy, miért érzed úgy hogy neked kéne máshogy viselkedni, stb. Úgy többet tudnék segíteni.
2/8 anonim válasza:
Mindent megtettél már, most várd a tízezer gyakoris Don Juan-t privátban 10-70 éves korig.
3/8 anonim válasza:
Hát mesélhetnél kicsit magadról..
4/8 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, mit meséljek magamról?
2018. júl. 4. 11:55
5/8 anonim válasza:
Fiatal vagy még, nem kell aggódnod, előbb vagy utóbb lesz valakid :)
7/8 anonim válasza:
Add magad, légy jókedvű, laza, mosolyogj sokat, járj el társaságba és majd lesz. Ja és ne akard túl görcsösen.
8/8 anonim válasza:
Lesznek itt jelentkezők szép számmal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!