Mit csináljak, ha már betegesen undorodom és utálom az emberek túlnyomó többségét?
Ja, azt írtam, hogy a "tucatkacat k.va jó szó", mármint maga a tucatkacat egy jó szó :-D
Írásban is könnyű félreérthetőnek lenni.
Viszont nálam "tucatkacat k.va" = csücsöripózolós fényképmaca :-D
Szerintem klónozzák is őket, mert tökugyanolyan mind (nem tudom egyiket a másiktól megkülönböztetni). Csücsöri, lehetetlen-kitekert-természetellenes póz, kidobott s.gg, egyik térd kicsit behajlít, buta tekintet (esetenként "gondolkodó" kéztartás). És nyilván sok lájk.
Nálam a sablonos válasz az az "igen", "aha", "azta", "nem tudom", "ez igen" és társai :-D A legtöbb esetben jó helyeken beszúrva tökéletes, a másik fél társalgásnak veszi.
Mondjuk az is igaz, hogy leginkább munkahelyen használom, ahol nincs lehetőség kitérni.
Viszont nekem általában az ilyen emberekkel nincs bajom (azért az energiavámpír már más tészta), elkerülöm őket, vagy automatikus módba kapcsolok a közelükben.
Az ostobaság... hát ja, ostobának a buta ÉS rosszindulatú embereket nevezem, akik maguk alatt is vágják a fát azzal, hogy mások alá vágnak, és ezt nem is fogják fel (mármint a favágást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!