Házibuliban tényleg lehet ismerkedni? Nekem nem sikerült a kutya hozzám se szólt
Életemben először (és szanszosan utoljára) elmentem meghívásra egy házibuliba. A meghívót ugye ismertem ez oké, meg még pár embert ismertem (iskolatárs) ez oké, a többieket nem. De ez nem nagy dolog ez így szokott lenni ha nem tévedek.
A szokásos buli zene kaja pia mindenki lődörög ide oda ezzel beszél azzal beszél ezzel smárol azt tapizza- a szokásos.
És ott vagyok én ülök egy széken, kezemben egy ital és ... s ennyi. Ott ülök majd ide megyek itt üpök le, oda megyek ott ülök le. És ennyi. Az emberek ott kavarognak körülöttem, és mindenki kerülget mintha egy bútordarab lennék. Épp csak nekem nem jönnek.
Senki egy szót se szól hozzám.
Másfél órát ott dekkoltam aztán gondoltam egyet és elhúztam. Kétlem hogy bárkinek feltűnt volna se az hogy elmentem se az hogy ott voltam.
Lehet ilyen környezetben ismerkedni? Hogyan? Nekem nem úgy tűnik.
Ezzel azt akarod mondani hogy csak buliba lehet ismerkedni és ha oda nem járok akkor ennyi volt semmi esély?
Az érdekes lenne mert a nővérem soha az életben nem volt még buliban pl.
Állapota? Férj és két gyerek. És kösz jól megvan.
Nem akartam ilyet mondani, ha akartam volna azt mondom :)
Arra voltam kíváncsi amit kérdeztem :D
Gratulálok neki, a gyerekekhez és a férjhez de azért csak megjegyzem ne egy tökéletes élettel hasonlítsd össze magad.
Valaki jól mondta, hogy a házigazda ügyelhetett volna arra, hogy összehozza azokat, akik nem ismerik egymást, legalább hogy okuk legyen egy szót váltani egymással.
A testvéredről csak röviden: ő nő (tehát nyitni fognak felé) és még válogathat is.
Viszont a sértődöttséged és a csalódottságod lesüt az írásodról, valószínűleg mert már sokat szívtál korábban az ismerkedéssel. Elsődleges tanácsom az lenne, hogy lelkileg tedd rendbe magad, ha kell, akkor szakember segítségével. Fel kell tárni mi miatt nem mersz pontosan nyitni, mik azok az élmények, amik ennyire zárkózottá tettek. Ha ezt nem teszed meg, akkor mindenkihez negatívan fogsz hozzáállni, mert a legrosszabbat várod, és elfogod a másik embert riasztani.
Látható, hogyha ezt meg is érted, nem tetszik a teljesen ismeretlenekkel való random ismerkedés, mert nem olyan ember vagy, aki könnyen nyit, plusz úgy látszik introvertált típus vagy. Szóval szerintem a három legegyszerűbb opciód: ismerőseiddel megbeszélni, hogy jöjjetek össze páran mászkálni, dumálni egyet vagy akármi (ebbe a társaságba lehet hívni olyanokat, akik neked tetszenek, vagy csak szimplán szimpatikusak és az ismerőseid ismerősei - nappal, hogy ne a bulik vagy ivászat legyenek a középpontban); egy ismerősöddel megbeszélhetsz pl. egy "dupla randit", amit ajánlatos nem így hívni, hogy ne legyen nyomás senkin; belépsz vagy elmész olyan programokra, eseményekre, amik érdekelnek és ott ismerkedsz - ismerőssel szintén egyszerűbb. Utóbbinál az alap téma és a közös megvan, hisz egy eseményen vagytok.
Ennek a három lehetőségnek a lényege, hogy nincs senkire kényszerítve az, hogy ismerkedjen, hisz ő választotta hogy elmegy, és ismerősei is vannak ott, tehát nagyobb eséllyel fogja jól érezni magát. Plusz nem kell mindenáron párra vágyni és görcsösen úgy hozzáállni, hogy össze kell jönnie. Először ismerjük meg egymást, nézzük meg egyáltalán van-e bennünk közös, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak.
A jövőben ha még mindig szeretnél házibuliba menni, a házigazdával találjatok ki érdekesebb játékokat, ahol könnyen és nem erőltetetten interakcióba tudnak lépni egymással azok is, akik nem ismerik egymást.
"A jövőben ha még mindig szeretnél házibuliba menni,"
Azt megfogadtam hogy előbb megyek vágóhídra takarítómunkásnak mint buliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!