Házibuliban tényleg lehet ismerkedni? Nekem nem sikerült a kutya hozzám se szólt
Életemben először (és szanszosan utoljára) elmentem meghívásra egy házibuliba. A meghívót ugye ismertem ez oké, meg még pár embert ismertem (iskolatárs) ez oké, a többieket nem. De ez nem nagy dolog ez így szokott lenni ha nem tévedek.
A szokásos buli zene kaja pia mindenki lődörög ide oda ezzel beszél azzal beszél ezzel smárol azt tapizza- a szokásos.
És ott vagyok én ülök egy széken, kezemben egy ital és ... s ennyi. Ott ülök majd ide megyek itt üpök le, oda megyek ott ülök le. És ennyi. Az emberek ott kavarognak körülöttem, és mindenki kerülget mintha egy bútordarab lennék. Épp csak nekem nem jönnek.
Senki egy szót se szól hozzám.
Másfél órát ott dekkoltam aztán gondoltam egyet és elhúztam. Kétlem hogy bárkinek feltűnt volna se az hogy elmentem se az hogy ott voltam.
Lehet ilyen környezetben ismerkedni? Hogyan? Nekem nem úgy tűnik.
Na, pontosan ez a baj itt a gyakorin, a sok magányos rinyagéppel. Várják a sültgalambot a szájukba, de tenni a világért se tennének érte semmit, csak csodálkoznak, hogy nem áll be változás az életükbe. Aztán még ők vannak felháborodva.
Íme a tökéletes példa! Gratulálok Kérdező, várjad továbbra is a csodát!
Én nem sültgalambot várok én azt mondom hogy én odamehetek máshoz az oké na de más is odajöhet hozzám nemde?
És nem, én oda nem megyek senkihez. Hogy én tukmáljam magam egy olyan valakinél akit nem érdeklek (ha érdekelném odajönne.... hát nem. Nem.
Erről az atyaúristen se tud meggyőzni.
Ha a többiek jól érzik magukat, van kivel beszélniük, neked meg nincs és te szeretnél csatlakozni valakihez, akkor neked kell lépned. Nekik tök mindegy, neked nem.
Mennyivel volt így jobb, hogy egyedül puffogtál, ahelyett, hogy hozzászólsz valakihez?
Kedves Kérdező!
Mi van, hogyha ők pedig azért nem mentek oda hozzád, mert nem akarták magukat rád tukmálni?
Ha mindenkinek ilyen hozzáállása lenne mint neked, akkor sose menne oda senki senkihez, és nem alakulna ki semmilyen emberi kapcsolat.
Én értem amit a kérdező érez és sugallni akar, nyilván ha egy fullos csaj lennél egyedül ülve a széken odamennének többen is.
De ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni, én pl szoktam buliban random embereket megszólítani és már a reagálásából is eltudom dönteni érdemes e folytatni ha látom nem akkor visszaszólok, hogy "nem te" vagy "mindegy"
Nyitottnak kell lenni mert a lányok nem fognak hozzád odamenni ők azt várják, hogy te menjél oda. Az a másfél óra alatt is biztos voltak hozzád hasonlóak velük nem beszéltél? Akik szintén egyedül ültek mert nem ismert senkit az az ember is pont arra várt amire te, hogy odamenjen valaki hozzá és nem adtad meg neki azt ami neked nem adatott meg? Hogy odamegy valaki hozzá?(mondjuk ezzel te is elérted volna a célod mert beszélgetsz)
Néha nézd más szempontból is a helyzeteket ne csak önző módjára saját magadat rakd a központba. (csak jelzem ilyen hozzáállással a kapcsolataid se fognak sokáig tartani)
Jaj előző vagyok még ahhoz, hogy azt mondtad " Hogy én tukmáljam magam egy olyan valakinél akit nem érdeklek"
Pedig ez pont így működik, ha nem egy Adonis akkor sajnos "el kell adnod magad" be kell dobnod magad a csajoknak és kvázi "eladni magad", tudják kivagy ismerjenek meg előre nem tudhatod kellesz-e neki vagy sem. Azt mondtad senki sem ismer akkor ne is csodálkozz, hogy nem mennek oda. Ilyenkor kell ismeretséget építeni nem egyből barátnő itt elég lett volna pár ismerős arcot találni akivel dumálsz(annyi emberből, hogy egy se szimpatizál veled azt nem tudom elképzelni) és másnap is beszélhettek a buliról vagy ki mennyire volt másnapos stb. és hívnak máskor is vagy máshova is ha sok ismerőst találtál. Ott meg mikor te leszel az aki csapatban beszélgettek. Szépen lépcsőfokosan is lehet építkezni.
"Akik szintén egyedül ültek mert nem ismert senkit az az ember is pont arra várt amire te, hogy odamenjen valaki hozzá "
Egyetlen ilyet se láttam.
Csak kíváncsiságból, most mihez fogsz kezdeni?
Hol fogsz ismerkedni és hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!