Németországban lakok (12 évesen) tavaly költöztünk ki, elegem van, mit tegyek?
Hello én vagyok a tesója és hát sajnos tényleg ez a hejzet és ezen a kib@$zott környéken nincsenek magyarok sajnos.
1000 kölök jár a sulinkba és csak mi vagyun msgyarok szóval
"iszont a németek alapból nem jönnek be, nagy képü, ki nyalt seggü az összes"
Mi van irigykedsz, mert a legtöbbnek 20 éves korára apuci tud venni egy új audit, neked meg nem lesz semmi? Elárulom neked, hogy nem mind nagyképű kinyalt seggű köcs*g, a legtöbb 13-14 évesen és utána is elmegy szépen dolgozni, újságot kihordani, sportot oktatni, fest-eken dolgozni....stb.. Te mész pl? Próbálsz velük kapcsolatot teremteni, vagy csak sírsz? Érdekes az én fiam 10 éves, de egy magyar barátja sincs, sokkal jobban kijön a németekkel, most is van nálunk egy osztálytársa egész hétvégén, itt is aludt.
"mi meg el mondtuk az igazat"
Mert te aztán biztos jobban tudod, mint ők...igen, ez az amikor a 12 éves külföldi hülyegyerekek okoskodnak és kioktatják a hazait. Hát megbocsáss ilyenek után én se állnék szóba veled, sőt hazazavarnálak a pi*ába....
A nácizmust meg amúgyis minek emlegeted nekik, amikor ők ugyanúgy szégyenlik és baromira nem ez a generáció tehet róla. Ez olyan, mintha rád kenném a nagyszüleid bűneit, vagy elmondanám, hogy te mekkora kommunista maradék vagy. ilyen hisztérikák nem is kellenek ide, jobb is ha hazamész, az a neked való világ.
#4 elég frusztráltnak tetszik lenni néni!
Bizonyára most elégett, hogy így kiosztott egy 12 éves gyereket! Szánalmas élete lehet, de a gyerekeit mégjobban sajnálom
#4-es válaszoló
Apaként nem igazán tartom jómodorúnak a hozzáállásod, és nem irigységből írtam ki egy kérdést az adott oldalra amin te felhúztad magad, vagy értelmesen írsz vagy nem írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!