Házibuliban tényleg lehet ismerkedni? Nekem nem sikerült a kutya hozzám se szólt
Életemben először (és szanszosan utoljára) elmentem meghívásra egy házibuliba. A meghívót ugye ismertem ez oké, meg még pár embert ismertem (iskolatárs) ez oké, a többieket nem. De ez nem nagy dolog ez így szokott lenni ha nem tévedek.
A szokásos buli zene kaja pia mindenki lődörög ide oda ezzel beszél azzal beszél ezzel smárol azt tapizza- a szokásos.
És ott vagyok én ülök egy széken, kezemben egy ital és ... s ennyi. Ott ülök majd ide megyek itt üpök le, oda megyek ott ülök le. És ennyi. Az emberek ott kavarognak körülöttem, és mindenki kerülget mintha egy bútordarab lennék. Épp csak nekem nem jönnek.
Senki egy szót se szól hozzám.
Másfél órát ott dekkoltam aztán gondoltam egyet és elhúztam. Kétlem hogy bárkinek feltűnt volna se az hogy elmentem se az hogy ott voltam.
Lehet ilyen környezetben ismerkedni? Hogyan? Nekem nem úgy tűnik.
Megiszod az italt a kezedben, aztán mégegyet és bekapcsolódsz egy random beszélgetésbe, amit fél füllel hallasz. Először s eggfejnek érezheted magadat miatta, de ha jófej vagy, nem fog zavarni senkit.
Ugye attól is függ, mekkora a buli. Ha pl. maximum 20 fő, akkor be is mutatkozhatsz csak úgy néhány embernek.
Lehet ismerkedni, csak nem szabad félni a kudarctól:)
"Az a trükk, hogy hozzászólsz emberekhez és válaszolni fognak."
1, Az nem lehet hogy hozzám szóljanak és akkor majd én válaszolok?
2, Hát szólni azt lehet. Az utcán is kértem már útbaigazítást kérdeztem válaszoltak és ennyi. Ebből semmi se lesz.
"de ha jófej vagy,"
Hát HA... oszt' ha nem?
" azokhoz miért nem mentél oda?"
Mert úgy gondoltam ha akarnak valamit tőlem csak odajönnek. Nem jöttek = nem akarnak semmit tőlem = most én menjek oda tukmálni magam? Mikor látom hogy nem kellek?
nem megyek.
Szóval semmit nem tettél, csak elvártad, hogy mások tegyenek.
Ez nem így működik. Kicsit sokat gondolsz magadról, nem? Nekem legalábbis ez jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!