Van lehetőség lányoknak a kutyájukon keresztül ismerkedni? :D
Nekem van egy kutyám, egy yorkshire méretű. Miközben sétáltatom, ha kell, ha nem az emberek megállitanak, hogy megsimogathassák. Egyszer apukám viccelődött vele, hogy simán tudnék vele csajozni, csak ennyit kéne mondanom: ,,Ha megadod a számod, máskor is megsimogathatod." :'D Persze ez nem így működik.
Viszont látok az egészben potenciált. Általában sétáltatás közben találkozok egy csomó kutyással, akiknek a kutyájukhoz odamegy az enyém megszaglászni. Ilyenkor a gazdival mindig váltok néhány szót. Egy idő után már egész jól megismertem pár kutyás gazdit. (Akik rendszeresen velem egyidőben sétáltatnak.) Bár bevallom, csajozásra nem használtam még a kutyát, de én így próbálkoznék. (Szintén kutyásokkal.)
U.I.: Én pozitív tulajdonságnak tartom, ha szereti valaki az állatokat. Aranyos.
Nem tudtam hogy ennyire válogatós vagy. :'D
Mondjuk én is észrevettem, hogy a parkban megugrik az átlagéletkor. Próbálj ki másik útvonalat, esetleg sétáltasd korábban vagy késöbb a bestiát.
Valóban, lehetnék egy kicsit alkalmazkodóbb a helyzethez...:'D
Igen, ez jó ötlet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!