Mit csináljak ha pletykák miatt kerülnek az emberek és nem kapok állást?
Sziasztok! 24 éves lány vagyok,jelenleg munkanélküli. Egy kis faluban lakom ahol viszonylag sok a munkalehetőség. DE.
Sajnos 17 évesen beleestem abba a hibába,hogy olyan emberbe szerettem bele, aki kihasznált, csalt,vert, lopott tőlem,alkoholista volt, hazudott. 2 év után megelégeltem, de csak egy évvel később tudtam lerázni. Itt kezdődött minden. Egy helyen dolgoztunk egy darabig, de kirúgtak, mert miután szakítottunk kitalált pletykákat terjesztett rólam, ami nem volt igaz.
Ez után elmentem tanulni egyetemre, akkor elterjesztette, hogy prostituált vagyok és nem tanulni mentem, persze elhitték. Egyetem végén gyakorlati helyet kerestem, de elutasítottak, mert hogy"balhés lánynak" hallottak. Ennek a kapcsolatnak hála, a környéken nem akarnak alkalmazni, pedig mára diplomával is rendelkezem a pedagógiai pályán.
Azóta van más, neki fix munkahelye van, nem akarja otthagyni, ha felvetem az elköltözés lehetőségét. A múltamon már nem tudok változtatni, de mit tehetnék?
Én lehet, hogy elmennék más helyre dolgozni. Egy darabig működhet távkapcsolatként a jelenlegi kapcsolatod. Aztán egy idő múlva talán találsz majd helyet odahaza. Vagy ha nem, akkor talán a párodat rá tudod venni a költözésre.
Amúgy, undorító légkör lehet abban a faluban... Ha egy alkoholista csaló rosszat terjeszt valakiről, akkor fenntartás nélkül elhiszik?
Én már emiatt is elkívánkoznék arról a helyről.
Évek múltán feljelentgetni egy tiniszerelmet? ugyan már, kiröhögnek...
mondjuk az nagyobb baj, hogy diplomával is csak a kis faluban gondolkozol. Költözz el és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!