Mit csináljak, ha a barátok nagyon sok "pénzbe kerülnek"?
Nos, a legjobb barátaim közül csak 1-2 él a városomban, a többi a szomszédos városokban lakik.
Így általában ha találkozunk, ugye pénzbe kerül(tömegközlekedés), vagy elmegyünk Pestre fagyizni, ami szintén.
Kb. minden nap hívnak valahova, és mindig más, így már rengeteget költöttem. Az, hogy a legjobb barátnőmhöz leutazzak, egy 500Ft körül van. Heti 2 az már 1000. Plusz az, hogy a barátommal találkozzak egyszer, az 250. AMikor Pestre megyek, szintén 500. Már rengeteget kértem a szüleimtől(nincs önálló keresetem), és már nem akarok többet költeni. Adnának, de már én érzem rosszul magam. Mostis hívtak egy csomó!!!! helyre, ami nekem kb. egy 5000Ft-mba kerülne. Ha meg kihívom a városomba őket, nem szívesen jönnek, amit megis értek(kb. semmilyen szórakozási lehetőség nincs itt.) Ráadásul egy csomójuknak van bérlete a városomba. Pofátlanság, ha azt akarom, hogy Ők jöjjenek ide? Nekem ez nagyon sokba kerül, ráadásul amíg nem a saját pénzem, nem szívesen szórom.
500 ft meg egy fagyi ára :D:D ez minden, csak nem sok
Nekem sok barátom az ország másik felében vannak, az 5000 ft! nem 500!!
1. válaszoló! Sajnos a városunkban tényleg nincs semmi.
Van egy bowling klub, de az méregdrága, meg egy pizzázó, ami szintén nem olcsó annyira.
Fagyizókba nem lehet beülni, főleg ilyen esős időben.
2. válaszoló: Lehet, hogy nem sok, de heti 5x 500, és ami így egy hónapba kijön, igen, úgy, hogy még egy csomó mindenre kell a pénz. Nem önző akarok lenni, de tényleg sokmindenre kell még, és az, hogy minden nap kiadok 1000 és 500 között, az nem sok?
Szia !! :D
Szerintem,jobb ha közlöd velük,hogy neked nincs időd meg se pénzed arra,hogy mindig átmenj hozzájuk...biztos,hogy meg fogják érteni ezt,ha tényleg a barátaid !!
És amúgy meg én is azt tanácsolnám,hogy egyszer-kétszer elhívhatod őket magadhoz is..nem muszáj menni sehova a városba ha annyira nincs "semmi" ott,hanem szervezel egy baráti-csajos estét,kb. 2-3 barátot meghívsz
Pl. társasoshatnátok vagy raksz be egy jó zenét,közbe egy kis nasi..
Meg mondjuk ha 3 b.nőt hívsz el,akkor mondhatnád nekik,hogy mindegyikőjük hozhatna egy kis zsebpénzt és azt összeraknátok és vennétek belőle fagyit,édességet vagy vmi kaját !!
Remélem segítettem egy picit...ha szeretnél beszélgetni,akkor írj privibe ;)
15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!