Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gazdag pasik miért kerülnek...

Gazdag pasik miért kerülnek el engem?

Figyelt kérdés
Félre ne értsétek, nem kulcs kérdés, hogy gazdag legyen az illető, csak tényleg jó lenne, ha nem kellene mindig azon filózni, hogy most ugyan elmehetünk-e kajálni, moziba, vagy valamerre szórakozni anélkül, hogy azon aggódjak, hogy lesz-e neki pénze rá, hogy elhívjon.. azt meg nem tartom fairnek, hogy mindig egy lány fizessen.. pláne köztudott, hogy a nők kevésbé vannak megfizetve ugyanabban a munkakörben, mint a férfiak.. továbbá az összes barátnőmnek ilyen barátja van, és nem irigykedek rájuk, mert nagyon örülök nekik, csak nekem is jól esne.. :)
2014. febr. 17. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:

így valóban félreérthető,mert az alkérdésből kiderül,hogy normál férfival nem sikerül összejönnöd.

30 körüli pasikkal randizz.

2014. febr. 17. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom fiatalkorukban csalódtak már párszor a csóró csajokban, ezért később igyekeznek a saját társadalmi osztályukba tartozókból válogatni. Vagy rosszul értelmeztem a kérdésedet és te is gazdag vagy, azért akarsz szintén jómódú férfit magad mellé?
2014. febr. 17. 20:52
 3/9 A kérdező kommentje:
csonka családban nőttem fel, és azért sosem dőszöltünk, apukám hiába keres jól (értsd : szuper jól! csak nem igazán támogat-támogatott bennünket).. nem tartom magam szegénynek, úgy a középosztály közepén-alján
2014. febr. 17. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:

középosztály közepe-alja,akkor az havi 3-6 kilós fizu.

akkor viszont ügyvéd,vagy vállalkozó srácok között nézelődj,mert egy melós srác valóban nem fog elvinni 20-30 ropis vacsikra:))

2014. febr. 17. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a hozzád hasonló lányok két részre oszthatóak, az egyik fele olyan kis kapzsi, várja a herceget fehér Ferrarival, már a legelejétől ajándékokat vár, sőt követel, cserébe viszont ha megkérdezed, hogy ő mit ad a kapcsolatba, akkor az a válasza, hogy "magamat". Csakhogy ez a "magamat" maximum szép, fiatal és sokmindenre kapható a szexben, de se nem okos, se nem kedves, se nem házias, ellenben számító és hisztis és nem biztos hogy hűséges. Nem komolyan vehető. A másik fele meg alapból elutasítja a gazdagokat, mondván "minden gazdag sznob és csaló" ha kedveskednél nekik valamivel, akkor "meg akarod venni" ha elviszed egy normálisabb helyre enni akkor végig feszeng, mert "nincs mit felvennem és ez egyébként is egy sznob hely és minek van annyi evőeszköz az asztalon" tehát nem fogad el semmit, de annyi pénze meg nincs, hogy a másikkal el tudja felezni a költségeket, így az a vége, hogy ketten unatkoznak otthon, mert a kisasszony rosszul értelmezi a büszkeséget, így se egy színház, se egy utazás, semmi spontaneitás. Ha a munkádról mesélsz, akkor "az nem igazi munka, mert csak a kétkezi munka nehéz, szóval semmi okod elfáradni"

Áhh, az ember pár ilyen próbálkozás után feladja és olyan nőt keres maga mellé, akinek nem olyan égbekiáltóan eltérő az életmódja, a körülményei.

2014. febr. 17. 21:19
 6/9 A kérdező kommentje:
de én nem akarom magamat eltartatni, meg csak "magamat" adni.. nem tartom magamat buta lánynak, hiszen egyetemen tanulok, bár ez már kiderült, nem minden emberről lehet elmondani, hogy okos, aki egyetemre jár, de nagyon jó tanuló vagyok :) a másik réteget nem is tudom hova tegyem, ilyen még nem volt velem, hogy egy pasi olyan helyre akar elvinni, ahova nem lenne mit felvenni, tény, hogy nincs tele a szekrényem koktélruhával, vagy színházba-járós ruhákkal, de azért fel tudok egyszer-egyszer ilyen helyekre öltözni
2014. febr. 17. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor te vagy az az egy a millióból...
2014. febr. 17. 21:31
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez kedves tőled
2014. febr. 17. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:

"nem kulcs kérdés, hogy gazdag legyen az illető, csak tényleg jó lenne, ha nem kellene mindig azon filózni, hogy most ugyan elmehetünk-e kajálni, moziba, vagy valamerre szórakozni anélkül, hogy azon aggódjak, hogy lesz-e neki pénze rá, hogy elhívjon.. azt meg nem tartom fairnek, hogy mindig egy lány fizessen.."

Szerintem nagyon is kulcs kérdés neked és már eleged lett a csicskásokból és most feljebb hajtasz.

Alakítsd úgy az életed, hogy önálló legyél és ne csak azért kelljen valaki, csak mert ő tartson el téged.

2014. febr. 20. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!