Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha az örömforráso...

Mit tehetek, ha az örömforrások amiket találok pénzbe kerülnek?

Figyelt kérdés

Elvalt nö vagyok es sokaig hanyagoltam magam kulsöre , mostanaban nezegetek gurukat a neten , akik tanacsoljak h találjon az ember nyugalmat ,örömet , belsö beket

En eszrevettem h ha vasarolgatok par cuccot vagy fodraszhoz megyek 3 havonta , vagy beulök egy kávézóba néha nagyon boldognak érzem magam es nyugodtnak

Sokat dolgoztam a lelki bekemen es meditaltam az evek soran de az örömet es a nyugalmat vegul a költsegesebb örömforrasokban találtam meg

Minden penzbe kerul , es imadom az élet anyagi oldalát , szép dolgokat

Kell e ezen valtoztatni , mas is van igy?

2018. ápr. 3. 22:13
 1/3 A kérdező kommentje:
A családom is azt mondja h ápolt lettem de figyeljek oda
2018. ápr. 3. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

Ha anyagilag megteheted, nem okoz gondot, hogy ezt finanszírozd, akkor hajrá.

Azonban ha nem mindig jössz ki a pénzedből ezek miatt, akkor gondold át, hogy miről tudsz lemondani, hogy amire feltétlen szükséges, arra jusson.

2018. ápr. 3. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy amíg ez nem pótcselekvés vagy függőség, tehát nem csap át túlzásokba, addig ez abszolút természetes. Szerintem mindenki szereti magát jól érezni, szeret kikapcsolódni, szereti magát csinosnak látni stb., erre szükség is van. Én is örülök, ha találok magamnak egy szép cipőt vagy valami ruhadarabot, ékszert, mert tetszik, alig várom már, hogy felvegyem és már azon gondolokozom, hogy mivel és hová húzom fel. Azt is szeretem, ha elmegyek körmöshöz, fodrászhoz vagy akár csak otthon veszek egy forró fürdőt, felteszek egy maszkot és relaxálok. Ez mind olyan dolog, aminek szerintem már maga a hangulata is olyan, hogy az ember picit megnyugodhat, pihenhet és közben élvezheti, hogy törődhet saját magával. Ezzel szerintem semmi baj nincsen, de nyilván ez pénzbe kerül, mint minden más (úgy hirtelen nem is nagyon tudnék mondani olyan hobbit vagy szabadidős tevékenyésget, ami 0 anyagi ráfordítással jár, max. egy-két sportot) és erre oda kell figyelni, hogy azért legyenek prioritások és ne költekezd túl magad.
2018. ápr. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!