A mai általános felsős iskolásoknak hogy engedik meg, hogy sminkeljenek, meg vörös rúzzsal menjenek suliba? 20/l
Figyelt kérdés
Minket ki is hajítottak volna, benne volt a házirendbeb. A szüleimről nem is beszélve.
Meg már cigiznek, isznak, b..szn.k.
Azért nem volt olyan régen az, de nálunk nem volt ilyen. 15 évesen ittam először koleszban, de az is vodka narancs volt.
2018. márc. 25. 22:47
11/18 anonim válasza:
Foglalkozzatok szerintem a saját dolgaitokkal.
12/18 anonim válasza:
Alapvetően nem is izgatna, de lassan aktuális a gyerekvállalás téma, és nem mindegy kik közé szülöd a gyereked. Nem akarom hogy agyatlan idióta tinik_rva/fszkalap legyen belőle is.
13/18 anonim válasza:
Kedves 12-es! Azért nem mindegy, hogy otthon mit lát. Ha otthon minden rendben van, és példaértékűen élsz, akkor nincs mitől félned. Nem lesz tinik_rva/fszkalap a kis csöppségből. De sajnos az már egy nagyon rossz dolog, hogy így állsz a gyerekekhez és, hogy így általánosítasz.:(
14/18 anonim válasza:
Igen, nagyon fontos az otthoni minta, de sajnos a korszellem magával tudja rántani a gyerekeket. És sajnos, ha körülnézek, neveletlen, semmilyen, tartással nem rendelkező gyerekeket/tiniket látok mindenütt. Nem túl biztató.
15/18 anonim válasza:
Aztazeget:DDDDD első kommentet olvastam csak el, a többit mérgemben átgörgettem, mert muszáj vagyok leírni hogy egy akkora pofont kapnál most ezért a kommentért :D majd később rájössz, hogy neked valóban rosszabb, mint a korábbi generációknak, csak még nem látod át, pont ebből látszik, hogy még gyerekesen viselkedsz. úristen mekkora pofont le tudnék most keverni neked :D
16/18 anonim válasza:
Sok eszed lehet ha mindent veréssel oldanál meg, kedves utolsó Válaszoló. Azért is ilyen agresszívak a mai gyerekek, mert ezt látják, az olyan agresszív állatoktól mint te. Nagy dicsőség névtelenül,smileyeket küldve, egy gyereket pofozással fenyegetni az interneten.
17/18 anonim válasza:
Senkit nem fenyegettem egyáltalán, de hagyjuk is.
18/18 anonim válasza:
Tényleg, valóban nem fenyegettél, elnézést, én írtam rosszul. De ettől eltekintve, igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!