Fiatal lányok/fiúk! Milyen iskolatáskát vegyek/nézzek a felsős fiamnak? Többi lent.
Ő még csak most lesz ötödikes, de rengeteg cuccot fog nap mint nap hordani, ráadásul mindennap jár edzésre, oda is hurcolászni fogja a sulitáskáját, amikor nem lesz ideje előtte hazajönni... Szóval kemény bevetésre kell a táska.
Valami jó minűségű, anatómiailag jó kiképzésű sulitáskát keresek neki, amivel még hetedikben, vagy nyolcadikban sem "ciki" bejárni a suliba.
Szóval legyen "menő" is.
Ti mivel jártok mostanában suliba?
Előre is köszönöm a segítséget.
Értem, én is így gondoltam ám, csak nem jól fogalmaztam meg a kérdést. :-)
Persze, ő választaná ki az iskolatáska design-ját, csak azért ő még "kicsi", ráadásul e tekintetben eléggé igénytelen.
Viszont a felső tagozatot egy új, fizetős suliban kezdi, ahova bizony nem a legszegényebb réteg jár, valószínűleg ő lesz ott az egyik legcsóróbb gyerek. Egyenruha lesz a gyerekeken, épp amiatt, hogy a nagy anyagi különbségek ne legyenek szembetűnőek.
Viszont az iskolatáska manapság szintén egy "státuszszimbólum". Vagy nem?
És emiatt szeretnék kicsit képben lenni, mégis, merre felé, milyen irányban induljunk el, van-e valami menő márka, vagy úgy általában melyik fazon az, amit felsőben még nem ciki hordani.
Első vagyok!
valaki csak egy másik ember szempontjából igénytelen. Neki azt tetszik amit kiválaszt. Az, hogy neked más az nem biztos, hogy igénytelenség. nem akarlak bántani, de a kommentedből némi sznobság jött le nekem. Mindegy a fiam érzése, csak a külvilágnak villoghassunk. Cáfolj meg ha nincs igazam, és elhiszem.
Jaj, a fiamra az "igénytelen" jelzőt nem negatív értelemben használtam! Hanem arra értettem, hogy nagy ívben tojik arra, reggelente mit vesz fel, a szekrényből kiveszi a legfelső pólót, és még eddig soha nem jött haza azzal, hogy neki ez vagy az a márka kéne.
Tényleg, szinte minden ruhából a legolcsóbbat/akciósat kapja. Egyedül a cipőre vagyok háklis, meg arra, hogy a ruhái pamutból legyenek.
De nincs autónk se pl., szóval sznobok egyáltalán nem vagyunk.
Nem értem, mi a rossz abban, hogy amikor beengedem a csóresz gyerekemet egy jómódú környezetbe, fontosnak érzem, hogy bizonyos szintig "beleolvadjon" kis csórókám a környezetébe, és ne nézzék le rögtön, kapásból a többiek. A fiam rendkívül jó képességű gyerek, hamar bizonyítani fog, de tudod, van egy olyan is, hogy "első benyomás".
Érted?
Te amúgy, Első válaszoló szülő, vagy gyerek vagy?
Saját szempontomból leendő szülő. Szüleim szempontjából gyerek. 28 éves vagyok. :) (Tudom, hogy a fentiek alapján nem nekem szólt a kérdés, csak gondoltam a közös vásárlás ötletével segítek.)
Értelek. Ne haragudj de az első kommentedben lévő "igénytelen" szó kissé bántó volt számomra a fiadra nézve.
Hát táska szempontjából, az első válaszomon kívül segíteni nem tudok.
Azonban, ha nem veszed tolakodásnak, akkor tanácsolnék valamit: óvatos legyél, mert ha a fiad tényleg olyan minden mindegy típus és rosszul sulykolod az első benyomásos dolgokat, még 1 napot se tölt el az új iskolában már utálni fogja. És innen nem hiszem, hogy meg fogod tudni vele szerettetni.
Visszagondolva a sulis évekre igazad van az első benyomással kapcsolatban. Viszont ezt követően telnek múlnak a napok és lassan már nem lesz jelentősége az első benyomásnak. Megismerik egymást olyannak amilyenek ők valójában. Ha a fiad különc, akkor a különcségéért fogják majd szeretni.
Hát remélem igazam lesz! :)
Nálunk az egyetlen táska ami bírja ezt a strapát, az a Budmil hátizsák fazonú iskolatáska.
Gyönyörűen ki van párnázva a háta, jól kiképzett váll és derékrésze van. Nem olcsó, februárban vettem, 14 ezer volt, viszont ez legalább 2 évig bírni fogja. Lányom táskája 10-15 kiló között mozog naponta, ő is jár edzésre is mellette. Most hetedikes.
Tavaly nem akartam ilyen drága táskát venni, de megbántam, kétszer vittem vissza garanciában javításra, mert szétrepedt az alja. Végül a kukában landolt, de drága multaság volt, 6000-et elkértek az ért is.
Ja, és jól is néz ki nagyon, ráadásul feneketlen méretű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!