Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiatal lányok/fiúk! Milyen...

Fiatal lányok/fiúk! Milyen iskolatáskát vegyek/nézzek a felsős fiamnak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ő még csak most lesz ötödikes, de rengeteg cuccot fog nap mint nap hordani, ráadásul mindennap jár edzésre, oda is hurcolászni fogja a sulitáskáját, amikor nem lesz ideje előtte hazajönni... Szóval kemény bevetésre kell a táska.

Valami jó minűségű, anatómiailag jó kiképzésű sulitáskát keresek neki, amivel még hetedikben, vagy nyolcadikban sem "ciki" bejárni a suliba.

Szóval legyen "menő" is.

Ti mivel jártok mostanában suliba?

Előre is köszönöm a segítséget.

2011. máj. 19. 09:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segíteséget!
2011. máj. 21. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A mi sulinkban nem a táska, inkább a cipő ami számít. Legalábbis sokan arra figyelnek inkább. Az egyik úgymond legmenőbb srác pl egy szimpla hátizsákkal jár. Nálunk az nem ciki, amit fel merünk venni. Osztálytársam (fiú) bejött egy rózsaszín napszemüvegbe és volt aki elkezdte "fikázni". Ő visszaszólt, hogy nem vagy normális, nincs ízlésed és ezek után mindenki a csodájára járt. ha van merszed kiállni a cuccod mellett amit hordasz, akkor semmi sem ciki. Ráadásul a legjobb cuccokat nem márkaboltokban lehet megkapni, van egy iszonyú jó felsőm amit az ázsiában (Ázsia center, Budapest) vettem és mindenkinek leesett az álla amikor megmondtam. A divatcuccok is mint pl. a converse meg egy rakás sz*r. Hamar szétjön, ráadásul van egy rossz hírem minden rajongónak, kezd kimenni a divatból.

Én azt tanácsolom, hogy azt vedd meg a fiadnak amit ő választ, neki tetszik és akkor nem fogja cikinek érezni, ha fel meri vállalni.

2011. máj. 22. 22:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi, hogy válaszoltál!

Különösen azt, hogy a kérdésemre válaszoltál az előtted levő egy-két válaszolóval együtt.

Igen, voltaképpen erre voltam kíváncsi, csak talán nem jól fogalmaztam meg a kérdésemet.

Hogy manapság mi menő, mi ciki a kamaszok körében suliban.

2011. máj. 27. 09:47
 14/16 anonim válasza:
ami most kapható a tescoban fila az qrva jó vagy converse.converse menő és kényelmes is meg elfér benne minden
2011. jún. 15. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
tudom hogy régi a kérdés, de én biztos hogy a Hervisben vagy a Decathlonban néznék körül azok alapján amiket leírtál
2011. szept. 1. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocs, ha már nem aktuális, de outlet centerekben utánanézhetnétek Burton táskáknak. Nagyon jó minőségűek, rengeteg cucc belefér és nagyon jól tudnak kinézni:)
2011. szept. 10. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!