Ellene vagy a menekülteknek?
Én a sokszínűség mellett vagyok, így semmi bajom nincs velük.
26F
A 10. válaszolónak az első mondatára:
Amikor hallottam, hogy elviszik a zsidókat, nem foglalkoztam vele. Nem vagyok zsidó.
Amikor arról beszéltek, elviszik a kommunistákat, azt mondtam, nem érdekel a politika, nem érint.
Amikor beszélták, hogy viszik a melegeket, gondoltam, mit érdekel, nem foglalkozom velük.
Aztán amikor értem jöttek, már nem volt senki aki segítsen.
Ma már nem az a világ/elképzelés van mint régen, hogy a különböző rasszoknak meg van a saját helyük.
Nem kell messze mennem csak egy fő űt választ el minket a lakóteleptől, ahol a városi focicsapat Elefántcsontparti játékosa bérli a lakást.
A magyar hiába hangoztatja a származását, nem tudja bizonyítani hogy nincs benne semmilyen más vérvonal.
Itt nem az a baj, hogy honnan jöttek, milyen néphez tertózók.
Ha én menekülök, akkor kérek.
Ha én jobb életetre vágyom, akkor kérek.
És nem ráerőszakolom magamat másokra, szokásaimmal együtt.
A külföldön dolgozó magyarok törvényesen vannak kint.
Kezécsókolom, Tóth Józsi Marianna vagyok, okleveles cukrász. Büntetve nem voltam soha, beszélem az önök nyelvét, mit tecceenek szólni ahhoz, hogy itt szeretnék él?
Ez nem ugyanaz, mint az un. migránsok csinálnak.
Az olyanokkal sem Orbánnak, sem másnak nem lenne baja, aki legálisan érkeznek, s igyekeznek hozzánk igazodni.
Én a sokszínűség mellett vagyok, így semmi bajom nincs velük
Kezdesbol lakhatnal par Lakatossal meg Sztojkaval, csak hogy szinesebb legyen a napod. Vagy csak addig szep az egesz amig tavolrol integetnek igaz?
Se ellenük, se mellettük.
A sokszínűség nem zavar. Az erőltetett sokszínűség, média manipuláció és kiterjesztett indokolatlan tolerancia igen. Jöhet, de semmi segély és hosszú évekig keményebb, visszatartó erejű büntetés.
Ha dolgozik az teljesen rendben van. Semmi bajom azzal. A vallása se zavar. Viszont azt elvárnám hogyha ő jött ide akkor nincs reklamáció. Akkor nem mi igazodunk hozzájuk.
Nem normális dolog ami most európában megy. De az se jobb ahogy az orbán kormány kiszinezi és felfújja a helyzetet.
"De az se jobb ahogy az orbán kormány kiszinezi és felfújja a helyzetet."
az a szerencsénk h nálunk még nem fajult el a helyzet, de ott vannak intő példának a befogadóországok, ezért kell felhívni a figyelmet h mások hibájából tanuljunk, ne a sajátunkból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!