Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ellene vagy a menekülteknek?

Ellene vagy a menekülteknek?

Figyelt kérdés

Én a sokszínűség mellett vagyok, így semmi bajom nincs velük.

26F

2018. febr. 22. 16:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
54%
Ellenük vagyok maximálisan, mert egyszerűen képtelenek beilleszkedni. Ők akarnak egy olyan európai világba jönni, ahol teljesen elfogadott, hogy a nők szabadon hagyják a vállukat, a hajukat, a lábukat, lábfejüket; és képtelenek elfogadni ezt. Nehogymár azért kelljen zsákot hordanom; mert különben megerőszakolnak a migránsok a rövidgatyám és ujjatlan topom miatt.
2018. febr. 22. 17:35
 12/29 anonim ***** válasza:
71%

A 10. válaszolónak az első mondatára:

Amikor hallottam, hogy elviszik a zsidókat, nem foglalkoztam vele. Nem vagyok zsidó.

Amikor arról beszéltek, elviszik a kommunistákat, azt mondtam, nem érdekel a politika, nem érint.

Amikor beszélták, hogy viszik a melegeket, gondoltam, mit érdekel, nem foglalkozom velük.

Aztán amikor értem jöttek, már nem volt senki aki segítsen.

2018. febr. 22. 17:37
 13/29 anonim ***** válasza:
még súlyosbítja a helyzetet h szinte minden muzulmán antiszemita, egy év alatt 8000 zsidó költözött el Franciaországból, a zsinagógákat fegyveres katonáknak kell őrizni
2018. febr. 22. 17:40
 14/29 A kérdező kommentje:

Ma már nem az a világ/elképzelés van mint régen, hogy a különböző rasszoknak meg van a saját helyük.

Nem kell messze mennem csak egy fő űt választ el minket a lakóteleptől, ahol a városi focicsapat Elefántcsontparti játékosa bérli a lakást.

A magyar hiába hangoztatja a származását, nem tudja bizonyítani hogy nincs benne semmilyen más vérvonal.

2018. febr. 22. 17:51
 15/29 anonim ***** válasza:
87%

Itt nem az a baj, hogy honnan jöttek, milyen néphez tertózók.

Ha én menekülök, akkor kérek.

Ha én jobb életetre vágyom, akkor kérek.

És nem ráerőszakolom magamat másokra, szokásaimmal együtt.

A külföldön dolgozó magyarok törvényesen vannak kint.

Kezécsókolom, Tóth Józsi Marianna vagyok, okleveles cukrász. Büntetve nem voltam soha, beszélem az önök nyelvét, mit tecceenek szólni ahhoz, hogy itt szeretnék él?

Ez nem ugyanaz, mint az un. migránsok csinálnak.

Az olyanokkal sem Orbánnak, sem másnak nem lenne baja, aki legálisan érkeznek, s igyekeznek hozzánk igazodni.

2018. febr. 22. 17:56
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

Én a sokszínűség mellett vagyok, így semmi bajom nincs velük

Kezdesbol lakhatnal par Lakatossal meg Sztojkaval, csak hogy szinesebb legyen a napod. Vagy csak addig szep az egesz amig tavolrol integetnek igaz?

2018. febr. 22. 18:03
 17/29 anonim ***** válasza:
49%
Aki védi őket remélem annak megeroszakoljak a valamelyik családtagját.
2018. febr. 22. 18:08
 18/29 anonim ***** válasza:
44%

Se ellenük, se mellettük.

A sokszínűség nem zavar. Az erőltetett sokszínűség, média manipuláció és kiterjesztett indokolatlan tolerancia igen. Jöhet, de semmi segély és hosszú évekig keményebb, visszatartó erejű büntetés.

Ha dolgozik az teljesen rendben van. Semmi bajom azzal. A vallása se zavar. Viszont azt elvárnám hogyha ő jött ide akkor nincs reklamáció. Akkor nem mi igazodunk hozzájuk.

Nem normális dolog ami most európában megy. De az se jobb ahogy az orbán kormány kiszinezi és felfújja a helyzetet.

2018. febr. 22. 18:11
 19/29 anonim ***** válasza:
50%

"De az se jobb ahogy az orbán kormány kiszinezi és felfújja a helyzetet."

az a szerencsénk h nálunk még nem fajult el a helyzet, de ott vannak intő példának a befogadóországok, ezért kell felhívni a figyelmet h mások hibájából tanuljunk, ne a sajátunkból

2018. febr. 22. 18:23
 20/29 anonim ***** válasza:
Abszolút de nem vagyok ellenük és tudod miért, mert ha ellenük lennék akkor is én húznám a rövidebbet, szal jöjjenek csak. Egy olyan országban ahol a saját fajtád van ellened, ott erre nem tudok mit mondani, mint azt, hogy ez kell ide. Egy olyan megyében lakom, ahol 13 év alatt sem sikerült elhelyezkednem a szakmámban, a másod szakmámban sem, de nem is segítették elő semmilyen téren , semmiféle szempontból a boldogulásomat, az életemet, a megélhetésemet. Levittek egy alja, kukabúvár szintre.
2018. febr. 22. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!