Miért szálltak rám, mit tegyek ellene?

Anno engem is csesztettek, pont ezért, mert nem voltam az a kirívó. Csendben voltam én is, nem foglalkoztam velük nem hagyták abba. Egyszer elegem lett pofánbasztam a "vezért", akkor megefenyegettek, akkor elkaptam mikor egyedül volt pofánbaszkodtam mégegyszer, utána röhögtek rajtam még 1-2 hétig higy milyen "kemény" vagyok, én ekkor már lenyugodtam... 1 hét után békén hagytak... ez 9. Év közepéig tartott... utána már semmi gond nem volt, utána Hawaii volt a középsuli. Bár én fiú vagyok, és azóta felnöttem, már biztos nem igy csinálnám, de sajnos ez ellen nincs jó módszer.
Ha szólsz tanárnak, felnöttnek utána azért fognak csesztetni, ha nem szólsz akkor, meg azért. De inkább szólj tanárnak/szülőnek, mert jobb mintha nem tennél valamit.
De ha ez sem segít, akkor tarts ki, mert már csak pár hónap és vége a tanévnek, és új suliba mentek úgy is... ott tiszta lappal indul mindenki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!