Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ellene vagy a menekülteknek?

Ellene vagy a menekülteknek?

Figyelt kérdés

Én a sokszínűség mellett vagyok, így semmi bajom nincs velük.

26F

2018. febr. 22. 16:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanezt éltem meg évekkel ezelőtt mikor jöttek a románok, meg az ukránok. Én a magyar álltam a sor végén, engem hajtottak el mindenhonnan, azok meg megálltak a lovaskocsival, leborította a főtéren a lomjait, a rongyait, aztán kapott lakást, munkát, mindent. Én meg elrohadtam a munkaügyi központban. *
2018. febr. 22. 18:38
 22/29 anonim ***** válasza:
Én azért a gyerekeket sajnálom. Szerintem Ők még talán menthetőek lennének.
2018. febr. 22. 18:47
 23/29 anonim ***** válasza:
94%
# 22: Felőlem. De akkor menteni kellene azt a sok mélyszegénységben élő magyar gyereket is előbb.
2018. febr. 22. 18:54
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Szeretem az ilyen sunyi lenullázókat !, na látod erről beszélek, miért nem jössz ide ahol lakom, vagy amiről, amikről beszélek és ordítod le ott azoknak a fejét akik magyarellenesek és a mélybe a sárba taszítják a magyar embert. Miért nem ordítasz mikor egy sándor máriát kizárnak az egészségügyből, hm ?!
2018. febr. 22. 18:57
 25/29 anonim ***** válasza:
45%
Mindennek oka van: inkább a dolgok megértése kellene, hogy általa átláthatóbb legyen ez a kérdés.
2018. febr. 22. 20:55
 26/29 anonim ***** válasza:
45%
#23 Szerinted a kérdés most a magyarokról szól? Nem, hanem a menekültekről. Nyílván a magyar mélyszegénységben élő gyerekeket is sajnálom, nem Ők tehetnek arról, hogy szegények, viszont a menekült gyerekek sem tehetnek arról, hogy a szüleik idióták, vagy igen? Nem hiszem.
2018. febr. 22. 21:28
 27/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem örülök, hogy jönnek, van elég probléma nélkülük is.

De, tőlem nyugodtan építsenek ide mecsetet, viszont akkor én, nőként, szeretnék Mekka főterén kiengedett hajjal, rövidnadrágban és topban pálinkát inni.

2018. febr. 22. 21:45
 28/29 anonim ***** válasza:
42%

Igen, ellene vagyok még a menekülteknek is. És nem a sokszínűségük miatt. A "sokszínűséget" más okból utálom. Tapasztalatból.

Ajánlom a sokszínűséget kedvelőknek, hogy fessék a szobájuk falát, a házukat szép kolibrikékre, narancssárgára, hupililára. Aztán, ha megunták, átfesthetik valami más színre.

A betelepült színesektől nincs megszabadulás, ha friss színeket szeretnénk. És nem kell sok keveredés, hogy mindenki SZÜRKE legyen. Kell az nekünk? Az átlagos IQ csökkentéssel, ami a behozott pigmentekkel együtt jár?

Szóval, nem kellenek még menekültek se, pláne nem bevándorlók. Az oltalmazottakat pedig alaposan figyelni kell, hogy tényleg minél előbb települjenek haza. Nem szabad hagyni "beilleszkedni" őket. Ne tanuljanak magyarul a minimumon kívül, fejlesszék magukat az anyanyelvükön. Gyűjtsenek pénzt a hazai életükhöz.

2018. febr. 24. 19:05
 29/29 anonim ***** válasza:
43%

28-as! Tudsz róla, hogy magyar tulajdonképpen nem is létezik? A honfoglalók sem egy néphez tartoztak. Tudsz róla, hogy mi, akik most napjainkban magyaroknak neveztetjük magunkat, mi is gazdasági bevándorlók voltunk.

Nézd meg a Festy körképet. Mit látsz rajta? Én azt, hogy vad lovasok lemészárolják a békés családokat. Ez volt a mi dicsőséges honfoglalásunk.

És azt tudod-e, hogy a visszasírt Nagy-Magyarországon belül a magyar lakosság csak a legnagyobb kisebbség volt a maga 48 százalékával? Tudod te ezt?

Mint írtam: a törvénytelenül érkezőket el kell zavarni, de aki udvariasan kopogtat, annak esetleg ajtót lehet nyitni.

Tőlünk is mennek ki jobb pénzért emberek ezen a módon.

2018. febr. 25. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!