Introvertált, zárkózott, magamnak való emberként bírnám a kollégiumot?
Ja és szerintem pont jó hely a koli az ismerkedésre az ilyen intorvertált típusoknak, mivel egyébként nem biztos, hogy szóba elegyednél ezekkel az emberekkel, ott pedig úgymond bele vagy "kényszerítve", hogy beszélgess, ismerkedj velük.
1. és 3. voltam.
Te tudod, de én (több ok között) ezért mentem dolgozni, és levelezőre.
Mondhatom nekem akármit, akárki, ez már túl nagy falat lenne nekem. Mielőtt kilencedikbe mentem (nem lettem volna koleszos) a félelemtől síró görcsöket kaptam. 12-ben pedig szabályos halálfélelmem volt a kollégiumtól, már évkezdéskor, szóval tovább tanulásra szigorúan levelező tagozaton jelöltem csak meg.
Azóta se bántam meg, most kezdem a második félévem, és ennél jobban soha nem voltam .
Amiota nem vagyok nappalin, a lelki világom kezd helyre jönni.
Hat lóval sem tudnának koleszba kényszeríteni ( albérletbe pedig simán elmennék akár 500 km-re is ha tanulnék, de még arra nincs keretem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!