Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan illeszkedjek be majd...

Hogyan illeszkedjek be majd az osztályba?

Figyelt kérdés
Nem tudom barátkozni, felszínesen beszélgetni az új emberekkel.Jovore elballagok és új suliba megyek értelemszerűen.Hogyan tudnék beilleszkedni és barátkozni introvertált emberként?

2018. jan. 26. 22:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Érdeklődj kinek mi az ami tetszik, hobbija, elfoglaltsága, sportol-e és még hasonlókat, add magad, és aki ezután hosszasabb beszélgetésbe folyik veled azt valószínűleg érdekled, profit.
2018. jan. 26. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez még messze van. Ne agyald túl. Én már hetedikben ezen idegeskedtem, de nem érte meg. Bevallom, hogy első nap volt az, amikor a bugyimba vizeltem volna. Én is introvertált vagyok, de nem is úgy sikerült az egész, ahogy gondoltam. :)

Legalább egy gyerekkel gyorsan barátkozz össze majd menj társaságba velük, és olá. Én valahogy így csináltam. Találni fogsz magadhoz valókat. Egy hét után összeállnak majd a bandák. A lényeg, hogy legalább egy emberhez közelíts. "Szia. A nevem xy! Miért iratkoztál ide? Hova valósi vagy?" > Én csak ezt mondtam, mert tudtam, hogy valakihez hozzá kell szólnom, mert mások úgysem jöttek volna oda hozzám. Azután oda jöttek öten. Érdekes volt. A következő szünetekben már más bandákban voltam egy ember segítségével.

2018. jan. 26. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Valahova le kell ulnod elso nap, magambol kiimdulva aki melle leulsz, az lesz eloszor baratod. Nálunk eleg gáz volt az első 3 nap, mert csak csendben állt mindenki a folyosón, utána lebetegedtem, 1 hetet hiányoztam, de mikor visszamentem ugy jottek oda hozzam mintha mindig is ismertuk volna egymast. Igen, az is beválik ha a hobbidrol beszélsz, ilyenkor a gamerek hatalmas elonyben vannak, eleg szep kis baratsagok szuletnek abbol is.
2018. jan. 26. 22:54
 4/11 A kérdező kommentje:
És az segíthet valamin,ha sokat próbálok majd mosolyogni és az emberek szemébe nézni ,hogy határozottabbnak tűnjek és akkor talán jobban megy majd?
2018. jan. 26. 22:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az látszik, ha valaki erőlteti ezeket a gesztusokat, hogy megjátssza magát!
2018. jan. 26. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el nem te leszel az egyetlen introvertált, és rajtad kívül mindenki más be lesz tojva az első napokban. Én tisztán emlékszem az első napokra mindkét suliban ahova jártam. Azt hittem meghalok, minden bajom volt, de ösztönösen megtalálod aki a stílusodhoz illik! Velem mindkét suliban így volt, sőt a másodikban olyan jó osztály volt, hogy mindenki elvolt mindenkivel.

Én is introvertált vagyok, már dolgozom. Mindig csak 1-2 emberrel próbáltam beszélgetni egyszerre, nem egy tömeg közepén állva mindenkivel. Szép lassan kell adagolni az embereket, szerintem ez a titka.

35N

2018. jan. 26. 23:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

Azt viszont megtanultam, hogy határozottnak kell lenni. Nem kell bájvigyorogni de ne is vágj riadt képet, csak lazán!

Ha mondasz valamit azt ne motyogva hanem érthetően, tisztán mondd. És igen, nézz rá a másikra amikor beszélsz hozzá, nagyon idegesítő amikor valaki ide-oda sandít ehelyett. Ők is csak emberek, semmi tökéletesre ne számíts :)

2018. jan. 26. 23:05
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Keress egy nálad gyengébb szemüveges fogszabályzós gyereket, és verd meg nagyszünetben. A filmekben ezt csinálják a menők
2018. jan. 26. 23:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Remélem az utolsó vicc volt.Soha nem bántanék senkit és az milyen általánositas már és lenézés ,hogy egy szemüveges ,fogszabis ember csak streber és gyenge senki lehet....

Másrészt pedig nekem nem célom az hogy meno legyek,hiszen a mai" menő" emberek már ennél is szánalmasabbak...

2018. jan. 26. 23:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Viccnek szántam, nekem is volt fogszabályzóm! Adtam amúgy viszonylag értelmes választ is! :D Ne haragudj
2018. jan. 26. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!