Hogyan illeszkedjek be az új osztályba?
Szeptembertől gimibe fogok járni, és alig van valaki akit ismerek, ők is főlrg fiúk. Egy lány van köztük, vele se vagyok olyan nagyon jóban, mondta is, hogy más mellé ül.
Facebook-on van osztálycsoport, ott néha beszélgetnek, de olyan témákról amikhez nem igazán tudok hozzászólni.
Suli előtt nem fogunk találkozni, tehát nem lesz gólyatábor, vagy hasonlók.
Ilyenkor hogy kellene beilleszkednem?
Köszönöm!!
Csak az a baj, hogy nem igazán egy az érdeklődési körünk, vagy minek is mondjam, mert arról is szoktak beszélni, hogy ki hogy részegedett már le, meg milyen bulikba voltak 14-15 évesen, én pedig még nem voltam részeg (nem is akarok inni) meg a szüleim sem engednének ilyen fiatalon bulizni járni, vagy inni.Persze, biztos van kivétel náluk is, aki nem írt a csoportba...
Amúgy vannak olyanok akik szimpatikusak, rájuk érdemes lenne esetleg privátban írni, hogy ott talán jobban megismerhetnénk egymást? Ha igen, mit írjak, miről kérdezzem?
Szia.:) Én 1 éve kezdtem a gimit, nekem nem voltak ilyen félelmeim, mert a legjobb barátnőm is jött, de azért mégis foglalkoztatott, hogy ők hogyan beszélnek ennyire felszabadultan a csoportban. Aztán az osztálytalálkozónkon kisebb társaságok alakultak ki, mi úgy 10-en voltunk és rá 1-2 hétre szerveztünk is egy találkozót csak úgy magunknak, tizünknek és egymással tartottuk is a kapcsolatot. Aztán egy napon rámírt egy lány az osztályból, -olyan, akit tök beképzeltnek gondoltam, mert ő is az a tipikus személy volt, akinek mindenhez volt hozzáfűzni valója- egy olyan szöveggel, hogy Szia, xy vagyok (nem írom le a nevét, nem akarom hogy megtaláld magad:DD), én nem voltam az osztálytalálkozón.:/ Te voltál? Milyen volt? Van hobbid? Mit szeretsz csinálni?
Válaszoltam ezekre és természetesen visszakérdeztem.:) Itt abbamaradt a beszélgetés, gondoltam mindenkire ráírt így. Aztán elkezdődött a suli, ezzel a lánnyal már az első héten nagyon jóban lettünk, azóta az egyik legfontosabb embernek tartom az életemben, rosszak voltak az előítéleteim és teljes mértékben megbízom benne.
Szóval szerintem nyugodtan írj rá a szimpatikus személyre valahogy így.:)
Még annyit, hogy ne aggódj, nálunk is voltak ezek a menő fiúk a csoportban akiktől tartottam, mert ennyi alkoholt ittak, olyan cigit szívtak, míg én soha semmi ilyesmit. Őszintén nagyon féltem tőlük, egytől különösen.:D Azóta ő az egyik legjobb barátom, nagyon jó fej.:)
Ne aggódj! Remélem tudtam segíteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!