Milyen típusú emberek járnak színházba?
Figyelt kérdés
Úgy értem mi a foglalkozásuk általában ill. Milyen egyéb hobbijuk van?2018. jan. 3. 01:30
11/13 anonim válasza:
Biztos van, aki csak azért jár színházba, hogy aztán elmondhassa magáról, de én tényleg élvezni szoktam, ha nagy ritkán eljutok. Egész más élmény egy légtérben lenni a színészekkel, mint felvételen látni őket, és nagyon kreatív megoldásokat igényel pl. egy helyszínváltás érzékeltetése. Mondjuk a szerzőket én sem szoktam tudni, mert nem befolyásolja az élvezeti értékét annak a pár alkalomnak, ha rendszeresebben eljárnék, biztos megjegyeznék pár nevet.
12/13 anonim válasza:
Nem értem miért îrják,hogy sznobok járnak színházba... ez ettől teljesen független.... nagyon különböző emberek járnak, nincs külön megmondva ki mehet és ki nem😂😂 szerintem a legtöbben azért mennek hogy jól érezzék magukat,nem hogy elmondják magukrol
13/13 anonim válasza:
Azért a színházba járók erős 70%-a sznob. Szellentésük sincs az irodalomról, kultúráról és művészetekről. El tudják mondani magukról, hogy voltak színházba. Kiöltöznek puccos ruhában, hogy megmutassák, hogy ők az "elit". Aztán otthon ugyanúgy nézi a Barátok közt-öt és a Valóvilágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!