Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fontos! Gáznak tartanak...

Fontos! Gáznak tartanak ilyenkor az emberek?

Figyelt kérdés

Oké,valószínű,hogy hülyének fogtok nézni de tényleg ezen rágódok..szóval az lenne a kérdésem hogy facebookon ha bejelölök egy srácot/lányt akit már több éve ismerek de csak köszönő viszonyba vagyok vele,akkor gáznak fog e tartani vagy nem?Mindíg azon agyalok hogy mit gondolhat amikor megjelenik az értesítés a jelölésről..Légyszi értelemes válaszokat is írjatok!

További kellemes ünnepeket:)

2017. dec. 27. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz már ezzel. Az a gáz aki másoknak direkt árt és direkt megaláz.
2017. dec. 27. 23:20
 2/10 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok.
2017. dec. 27. 23:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Te gáznak tartod, ha valaki bejelöl? 🙄🤔
2017. dec. 27. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha szoktatok beszélni akkor nem.

Ha esetleg sz utcán elmentek egymás mellett és egyikőtök se köszön a másiknak akkor gáz.

2017. dec. 27. 23:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a gáz, aki annak tartja magát. Ne foglalkozz más emberek véleményével, csak a sajátod érdekeljen és akkor boldog ember leszel :)
2017. dec. 27. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Én, ha csodálkozva is, de visszajelölgetek mindenkit (egy darabig volt indonéz ismerősöm is :D), aztán ha nem ír semmit, max. törlöm, mert igyekszem 70 alatt tartani az ismerőseim számát. Ahhoz jóval több kell, hogy valakit gáznak tartsak, de biztos van olyan lelkisérült, aki ilyenek alapján ítéli meg a másikat.
2017. dec. 27. 23:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne ebben a gáz? Engem számtalan ember bejelöl naponta, akit nem is ismerek. Az üzleti életben ez normális, sosem jutna eszemben, hogy ez "gáz".
2017. dec. 27. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Seki se törődik vele.
2017. dec. 27. 23:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha bejelölöm max annyi lenne a reakció hogy "jé bejelölt?" vagy "oké,ismerem őt"?
2017. dec. 28. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Én már jelöltem be úgy lányt, hogy soha az életben nem találkoztunk, csak annyi "kapcsolat" volt köztünk, hogy ugyan abba az iskolába kezdett 1 hónap mulva ahova jártam.

Egy random szöveget leírtam neki, hogy láttam, hogy ő is abba az iskolába fog járni meg, hogy kicsit unatkoztam stb.. Tudom furcsa, de elindította a beszélgetést.

1-2 hónap mulva a legjobb barátom lett és majdnem a barátnőm. Hosszú történet és nem lett jó vége, de a kommentemnek az a lényege, hogy ha így egy vadidegenre rámertem írni és bejelölni és egyátalán nem nézett "furcsának" valószínűleg a régi ismerősöd sem fogja furán venni ha bejelölöd, mert van valami ami összeköt, ami nekem abban a pillanatban nem nagyon volt.

2017. dec. 31. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!