Ti is észrevettétek, hogy az emberek egyre kevésbé öltöznek ki ballagásokra, esküvőkre, színházba stb?
Sajnos ez így van. Pár éve voltam az unokatesóm esküvőjén, elég nagy felhajtás volt. Meg is kérdeztem előre az örömanyát, hogy milyen szintű esküvő lesz, nem túlzás-e az estélyi ruha, mondta, hogy bátran. Erre volt egy csomó ember akik úgy voltak felöltözve mint a hétköznapokon, volt aki farmerkabátban ment. Nem mondom, hogy annyira szeretek kiöltözni, már alig vártam az éjjelt, hogy átvehessem a kényelmesebb ruhát a bulihoz, de azért ilyen eseményeken illik megadnia módját.
A másik amin kiakadtam, múltkor ültünk egy speciális kórház aulájában a férjemmel, és csak néztük, hogy úgy mennek oda emberek, mintha strandra mennének. Flip-flop papucs, trikó és hasonlók. Ha nagyon belefeledkeztem a nézegetésükbe, olyan érzés kapott el, mintha nem kórházban ülnénk, hanem valami élményfürdő előterében. Már csak a törölköző hiányzott a karjukról. Persze mindenki abban megy kórházba amiben akar, nekik ez a "rendes" ruha, nyár van és meleg, stb. de én igénytelenségnek tartom.
Nem tudom miért kell erőltetni a zakót és a hosszú nadrágot,főleg nyáron,és sok helyen még abba is belekötnek,hogy fekete legyen.
Igen,utolsó,már nem komcsi időkben élünk,ahol megszabják mit vegyél fel.
Szerintem lehet valami elegáns,szabad,kényelmes egyszerre.
Én gyerekként gyűlöltem az ünneplő ruhát,kényelmetlennek tartottam.
Nyáron melegem volt benne,télen meg fáztam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!