Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti is észrevettétek, hogy az...

Ti is észrevettétek, hogy az emberek egyre kevésbé öltöznek ki ballagásokra, esküvőkre, színházba stb?

Figyelt kérdés
Mindig én vagyok túlöltözve, pedig nem viszem túlzásba.
2016. jún. 18. 07:45
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, mit nem értesz? Az illemszabályokhoz való hozzáállás legyen egységes. nekem az is jó, ha strandpapucsban megyünk színházba, de akkor mindneki menjen abban, ne az legyne, hogy a bunkók szólják meg azt, aki illedelmes, hogy túlöltözött..
2016. jún. 22. 21:20
 32/38 anonim ***** válasza:

Felénk pont fordítva van.nemhogy túlöltöznek, de ízléstekenül is.pl Allianz, meg még egy hitelintézetnél olyan ribis ruhákban vannak és platform(!) cipőkben az ügyintézők, hogy egy útszéli megirigyelné a cuccokat.

A ballagós csajok, magassarkuban egyik se tud menni, de szibte bugyivillantós szoknyához 10 centis tűsarkúk és mennek behajlitott térddel, majd' össze nem esnek.

És más: tavaly pl engem más anyukák "kifújjogtak" az utcán egy egyszerű nyári egyberészes ruhában, ma meg mindenki hasonlóban szaladgál, csak épp "kikirics" színekben...

A pasik általában polok farmer roluk nemsokmindent lehet mondani, max a világitos neoncipők verik ki nálam néha a biztosítékot és hogy azt hiszik attol lesznek férfiak, hogy gyurnak..

2016. jún. 22. 21:52
 33/38 anonim ***** válasza:
*jut eszembe, a pasiknál még a rózsaszín passzos pólók tudnak a sírba vinni
2016. jún. 22. 21:58
 34/38 A kérdező kommentje:

" Felénk pont fordítva van.nemhogy túlöltöznek, de ízléstekenül is.pl Allianz, meg még egy hitelintézetnél olyan ribis ruhákban vannak és platform(!) cipőkben az ügyintézők, hogy egy útszéli megirigyelné a cuccokat. "

Mondjuk ez nem kiöltözős, csak ribiség.

"A ballagós csajok, magassarkuban egyik se tud menni, de szibte bugyivillantós szoknyához 10 centis tűsarkúk és mennek behajlitott térddel, majd' össze nem esnek."

Erről eszembe jut, hogy egyszer egy lány megkérdezte itt, baj-e, ha lapossarkúban, de elegáns cipőben mgy ballagásra. Mondtuk neki többen, hogy igen. Erre odajött valaki, elkezdte bizonygatni, hogy meg kell tanulnia magasban járni, mi meg biztatjuk a slamposságra.

2016. jún. 23. 10:11
 35/38 anonim ***** válasza:
Gondolom az Allianznál a munkáltato megmondta hogy elegáns megjelenést vár és ők viszont nem tudjàk mi lehet az elegáns..
2016. jún. 23. 13:04
 36/38 anonim ***** válasza:
Ha szabadna, olxan szívesen töltenék roluk képeket, meg a ballagosakrol is :D
2016. jún. 23. 13:06
 37/38 A kérdező kommentje:
Nem kell kép, mindenki látott már túlcicomázott ballagást. Vagy minden ballagáson van 1 lány, aki túlzásba viszi. Tudom, mire gondolsz.
2016. jún. 24. 09:40
 38/38 anonim ***** válasza:
Kb minden irodában csöcs -segg villantós ribiként kiöltözve grasszálnak a nők, nem csak a biztosítónál. Érthető okokból: meg kell fogniuk valami felső vezetőt párnak,szeretőnek, ha karriert akarnak.
2016. jún. 24. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!