Észrevettétek, hogy az emberekkel nem lehet beszélgetni?
Nem figyelnek oda. Egy rövid témát sem lehet végigmondani. Vagy csak az én munkatársaim, ismerőseim ilyenek?! :/
Ja és közben a mobilt nyomkodja egyik másik..
Ez sajnos így van. Az emberek sajnos egyre kevesebbet foglalkoznak barátaikkal, ismerőseikkel. Mindenki a saját kis világában él.
Nekem van olyan ismerősöm akivel facebookon tudunk kapcsolatot tartani. Az elmúlt 1 évben semmire nem reagált. Ha írtam neki arra sem, ha köszöntöttem valamilyen okból arra sem. ' év után írt egy üzenetet: "Hogy vagy?" Írtam neki pár sort, de el sem olvasta. Ez van. Nehéz az emberi kapcsolatokat ápolni, ha nincs kivel.
Persze, mert a csökött agyuk átállt arra, hogy nem kell semmit csinálni, csak pötyögni.
Én, amikor meguntam, hogy mindenkivel csak facebookon lehet kommunikálni, a barátnőm személyes találkozó alatt is azt a szart nyomkodja, neadj' Isten webkamerázás közben meg nézhetem, ahogy a neten szörfölget, hát nagytakarításba kezdtem az ismerőseim között.
Büszkén bejelenthetem, hogy mióta letöröltem magam az agyhervasztóról, kizárólag a férjemmel, néha-néha a két testvéremmel - ha épp kell nekik valami -, és a nagymamámmal beszélgetek.
Ide már csak azért járok naponta egy fél órára, mert annyi szabadidőm lett így... :D
Még szerencse, hogy az a fajta ember vagyok, akinek van elég hobbija, nincs szükségem arra, hogy facebookon tárgyaljam ki a barátok közt kétmilliomodik részét.
Az emberek nagy részét a saját kis dolgai érdeklik és semmi más. Egy beszélgetésben a többség azt várja el, hogy meghallgassák. Ha gondolod, szűrd ki, hogy kivel beszélgetsz el jól és velük foglalkozz.
Néha én is nyomkodom beszélgetés közben a mobilom, de ettől függetlenül tudok figyelni. Csak olykor valami fontosat kell elintézni pár perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!