Ti is észrevettétek, hogy az emberek egyre kevésbé öltöznek ki ballagásokra, esküvőkre, színházba stb?
Azzal egyetértek, hogy az kellemetlen lehet, hogy a férfiaknak hosszú ujjú cuccot kell venni. Nekünk gimiben egyenruhánk volt, hosszú ujjú blúz volt, majd megsültünk érettségin, mert átlátszó is volt. Szóval vagy kilátszott a melltartód, vagy topot vetél alá 40 fokban.
Ez tényleg kellemetlen. De pl. lányok máshova, ahova nem kell egyenruha simán mehetnek ujjatlan csipkés topban is. Szerintem abban semmi megterhelő nincs.
Templomba nem illik sapkába menni?
Miért,mert valaki kitalálta?
Ezek ember által kitalált hülyeségek.
Amikor gyerek voltam,annyira hideg volt a templomban,hogy lefagyott az arcom,egyházi iskolába jártam...
És sapkát magamon hagytam,mert reszkettem,annyira fáztam,beteg is voltam,erre egy tanár odajött és levette a fejemről..
Igen, az rossz, hogy a férfiaknak melegük van. De az már nem a strandpapucs kategória, nem azon múlik.
Köszönöm mindenkinek.
"Egy gyógyszerész férfi ismerősöm mesélte,hogy nekik nyáron legnagyobb melegben is hosszú nadrágban lehet lenni,bezzeg a nők mehetnek szoknyában..."
nylon harisnyával. egyszer próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!