Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti is észrevettétek, hogy az...

Ti is észrevettétek, hogy az emberek egyre kevésbé öltöznek ki ballagásokra, esküvőkre, színházba stb?

Figyelt kérdés
Mindig én vagyok túlöltözve, pedig nem viszem túlzásba.
2016. jún. 18. 07:45
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Azzal egyetértek, hogy az kellemetlen lehet, hogy a férfiaknak hosszú ujjú cuccot kell venni. Nekünk gimiben egyenruhánk volt, hosszú ujjú blúz volt, majd megsültünk érettségin, mert átlátszó is volt. Szóval vagy kilátszott a melltartód, vagy topot vetél alá 40 fokban.

Ez tényleg kellemetlen. De pl. lányok máshova, ahova nem kell egyenruha simán mehetnek ujjatlan csipkés topban is. Szerintem abban semmi megterhelő nincs.

2016. jún. 18. 12:28
 12/38 A kérdező kommentje:
Meg az egy dolog, hogy milyen az ing. De a fent említett ismerősök farmer nadrágban jöttek esküvőre, ami szintén meleg és vastag, ennyi erővel lehetett volna mást venni.
2016. jún. 18. 12:29
 13/38 anonim ***** válasza:
44%
Én színházba -múzeumba-iskolába is papucsban rövidgatyába és szinekopott asszonyverő trikóba járok. Aszt aki beszól aszt leordítom, mert nehogy korlátozza a jogomat ,meg amúgy is meleg van bepállok a ruhában. Mondjuk így hogy én takarítok ezeken a helyeken nem is szoktak szólni érte.
2016. jún. 18. 12:38
 14/38 A kérdező kommentje:
...
2016. jún. 18. 13:39
 15/38 anonim ***** válasza:
Régen nem volt ekkora választék elegánsabb ruhákból, ma már nagyon jól lehet variálni, hatalmas a választék, mert egészen különböző stílusok futnak egymás mellett, szóval bárki megtalálná a hozzá megfelelőt. Léteznek nyári öltönyök is, amik sokkal szellősebb, vékonyabb anyagból készülnek, mint egy farmernadrág. Ez mellé léteznek rövid ujjú ingek, amik szabásában ugyanazok mint a hagyományos hosszú ujjúak, csak épp könyékig érnek. Nagy melegben pedig nem illetlenség mellőzni a zakó felső részét. Szóval kifogások vannak csak.
2016. jún. 18. 13:54
 16/38 anonim ***** válasza:
90%

Templomba nem illik sapkába menni?

Miért,mert valaki kitalálta?

Ezek ember által kitalált hülyeségek.

Amikor gyerek voltam,annyira hideg volt a templomban,hogy lefagyott az arcom,egyházi iskolába jártam...

És sapkát magamon hagytam,mert reszkettem,annyira fáztam,beteg is voltam,erre egy tanár odajött és levette a fejemről..

2016. jún. 18. 14:51
 17/38 anonim ***** válasza:
43%
Egy gyógyszerész férfi ismerősöm mesélte,hogy nekik nyáron legnagyobb melegben is hosszú nadrágban lehet lenni,bezzeg a nők mehetnek szoknyában...
2016. jún. 18. 14:53
 18/38 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nálunk meg minden kis "eseményre" úgy kinyalják magukat páran, mint Szaros Pista Jézus neve napjára... Úgy látszik, más körökben mozgunk. És nem, nem azért látom így, mert a tangapapucsban flangáló fajta lennék. :D
2016. jún. 18. 17:53
 19/38 A kérdező kommentje:

Igen, az rossz, hogy a férfiaknak melegük van. De az már nem a strandpapucs kategória, nem azon múlik.

Köszönöm mindenkinek.

2016. jún. 18. 19:02
 20/38 anonim ***** válasza:

"Egy gyógyszerész férfi ismerősöm mesélte,hogy nekik nyáron legnagyobb melegben is hosszú nadrágban lehet lenni,bezzeg a nők mehetnek szoknyában..."

nylon harisnyával. egyszer próbáld ki.

2016. jún. 18. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!