Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szilveszteri különbulizás mit...

Szilveszteri különbulizás mit mond el egy kapcsolatról? Még szándék sincs az együttes időtöltésre

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek az alábbi szituról?

Korosztály: egyetemista kora 20-as.

Lány kérdezi a fiút hova meygünk szilveszterkor bulizni?

Fiú válasza: hát ÉN ide megyek (mondja hova).

Lány erre: úúú nekem oda semmi kedvem menni mert messze van senkit se ismerek....

Lány gondolja a fiú majd azt mondja erre jó akkor nem megyünk ide, keresünk mást...

Fiú meg erre: jó. Akkor te nem jössz.

Ezzel téma kb zárva.

Fiú megy, a lány meg marad aztán csinál amit akar.

Ez lenne a szitu.

2017. dec. 28. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
44%

Ez nem egy működő kapcsolat sajnos. A lány helyébe nem pazarolnám az időm egy ilyen fiúrs. A szilveszter jó lehetőség az ismerkedésre....hajrá!

Aki szereti a másikat annak az a legfontosabb, hogy vele legyen nem az, hogy hol. Ha meg annyira fontos neki az a buli akkor normál esetben megpróbált volna meggyőzni, hogy menj vele. Hagyd a francba ezt a fiút....semmi értelme. Én egyszer végig hánytam a szilvesztert egy vírus miatt. A párom ápolt egész este szó nélkül és azt mondta neki az a fontos, hogy velem legyen még így is.

2017. dec. 28. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
A pasas bunkó és ez egy nem jól működő kapcsolat, ha egyáltalán lehet kapcsolatnak nevezni. A lány helyében mihamarabb dobbantanék és keresnék egy srácot, aki szeret velem időt tölteni.
2017. dec. 28. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Nőként mondom, hogy nem foglalkoznék olyannal, aki "oda nem megyek, mert nem ismerek senkit" típusú személyiség. Ha egy szilveszteri buliban sem találja fel magát valaki, akkor mégis, hol? Ennyire nem lehet önállótlan valaki! Jó kis energiavámpír lehet a csaj:(

Egy kapcsolat különben sem attól jó, hogy 0-24-ben egymás 20 cm-es közelében vagyunk-e.

Ennek ellenére a fiú hozzáállása sem ad okot semmi reménykedésre a jövőt illetően. Egy párnak meg kell KÖZÖSEN beszélnie egy ilyen programot (és akkor még mindig dönthetnek úgy, hogy az egyik ide megy a másik meg oda, ha ebből nem csinálnak rendszert, akkor ezzel sincs semmi baj - persze, ha túl sokszor akarnak külön menni, akkor egy idő érdemes elgondolkodni, hogy mi is köti össze őket, de egyik évben mi is csináltunk "csajos" szilvesztert, és tök jó volt:))

2017. dec. 28. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:

A lány is hunyó, nem GONDOLNI kell, hogy majd ezt mondja a fiú, meg azt mondja a fiú, hanem KI KELL MONDANI, hogy keressenek olyan bulit, ahova mind a ketten szívesen mennének.

KOMMUNIKÁCIÓ, drágáim.

2017. dec. 28. 14:21
 5/8 anonim válasza:
90%

"Ha egy szilveszteri buliban sem találja fel magát valaki, akkor mégis, hol"

öööö én voltam már 2x is úgy szilveszteri buliban(de soha többet!!!!!) hogy odamentem valaki meghívására akit ismertem de kb mást senkit és ott tengtem-lengtem kóvályogtam áramlottak körülöttem az emberek, senki egy büdös szót hozzám nem szólt meg én se senkihez, aztán köddé váltam egy idő után-hazamentem.

fel se tűnt senkinek kutya se keresett de még az se aki meghívott.

Mondom,velem volt ilyen.

Akkor most én egy lúzer vagyok?

2017. dec. 28. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
5., igen, lúzer vagy. Te ugyanúgy nem kezdeményeztél beszélgetést. Mit vártál, hogy körülugráljnaak egy vadidegent? Talán nem is köszöntél érkezéskor?
2017. dec. 28. 14:31
 7/8 anonim válasza:

" Talán nem is köszöntél érkezéskor?"

Szted kit érdekelt az én köszönésem érkezéskor?

Köszöntem.

Szted ki volt az aki egyáltalán észrevette? KI nem szart le magasból engem a köszönésemmel együtt hm?

2017. dec. 28. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Van, hogy az embet elmegy egy buliba ahol nem ismer senkit de mindenki szimpatikus és jól silerül a buli. Olyan is van, hogy nem a te tátsoságod akik meg vannak hívva. Nekem nimcsenek ismerkedési problémáim de.én is jártam úgy, hogy csak a háigaudát ismertem és nagyon antipatilusak voltak a meghívottak. Semmi kedvem nem volt olyan típusú embetekkel megismerkedni. Ők sem mutattak érdeklődést. Gyorsan leléptem. Olyan is van, hogy az ember nincs extrovertált hangulatában és inkább barátok között lenne. Ez abszolult megérthető.
2017. dec. 28. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!