Van kedvetek közös hobbyzenéléshez?
Figyelt kérdés
Persze olyanok írjanak, akik legalább alapszinten tudnak hangszeren játszani.2015. jan. 30. 13:07
1/10 anonim válasza:
Hogyan képzeled ezt a dolgot? :)
2/10 anonim válasza:
Nem ártana helyet és esetleg kort írni,talán még azt is hozzátehetnéd,te milyen hangszeren játszol és milyen stílusban...
3/10 anonim válasza:
Szinte csak ahhoz lenne kedvem de sajnos nem állt módomban megtanulni játszani valamilyen hangszeren. Talán majd pár év múlva...
4/10 A kérdező kommentje:
1. Hat ugy, hogy osszejovunk valakinel es probalkozunk szamokat osszehozni, otletelni.
2. 29F vok. Szintin, gitaron jatszom, de inhuvelygyuszi miatt inkabb eneklek es eleg jo hangom is van hozza. A magas G-ig tudok enekelni. Elektronikus zene elonyben, aztan pop es lajtosabb zenek, legutolsosorban rock.
Szoval ez a terv. Ki csatlakozna. Ja es Budapest.
2015. jan. 30. 19:30
5/10 anonim válasza:
Nem fog összejönni, az ország másik végében lakom. 1-es :/
6/10 anonim válasza:
De kár, hogy elektronikus vonalon gondoltad az egészet, azt hittem valami jó kis kamarazenekart akarsz összehozni :( Vagy legalább egy olyat, amihez "igazi" hangszerek kellenek...elektronikus zenét egyedül is lehet gyártani.
7/10 A kérdező kommentje:
Mert a szintetizator, meg a gitar nem igazi hangszer? Ne legyunk beszukulve zeneileg. A Scooter, Prodigy v Kozmix is zenekar!
Van aki szereti a hasonlokat?
2015. jan. 31. 14:47
8/10 anonim válasza:
Én elektronikus gitáron játszok, elégé kezdő vagyok de azért megy xd
9/10 anonim válasza:
Én zongorázni tudok, meg azt mondják, hogy ének hangom is jó, de ahhoz szégyellős vagyok :D Zongorázni tudom ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!