Ki a kedvenc előadótok / együttesetek?
Dir en Grey a nagy kedvencem <3
The GazettE - ben pedig 8 év után nagyot csalódtam. Elmentek egy totál más irányba, igazi pálfordulást rendeztek.
AVRIL LAVIGNE!!!!
Bár az egyik számába kellett csalódnom, de bocsássunk meg neki ;-)
PSY
forever!!!! Sosem csalodtam benne! <3
Bon Jovi a kedvenc együttesem. Azt nem tartom szépnek, hogy Richie Sambora a turné közben szállt ki, de az indokait megértem. meg hát 31 év után így is csoda, hogy ilyen jó barátok voltak együtt.
Csalódtam-e valakiben? Amikor kicsi voltam, szerettem Avrilt, és hát ő elég fura lett, de akkor 10 éves voltam, szóval az nem is igazán számít, és nem éltem meg problémaként, mert sose voltam nagy rajongója. 12 éves korom óta vagyok zenészek rajongója, főleg rock zenészeké.
Simple Plan-ben csalódtam, mostanában nem annyira jók.
Legnagyobb kedvenc együttesem a Muse, soha nem csalódtam bennük, jó a zenéjük, mindig létrehoznak valami újat, valami egyedit, a dalszövegeik is szuperek.
Hasonlókat érzek az Arctic Monkeys iránt is, nekik a hangzásviláguk nagyon bejön, bennük sem csalódtam még soha. Ez az AM album nagyon tarolt, legalább is nálam..
Harmadik "befutó" a Foster the people, a kezdetektől követem őket, és nagyon királyak. Az új albumuk rettentő jól sikerült, különleges a zenéjük, a videoklipjeik meg aztán főleg. És bírom a Fosterművészetet az albumborítóikon. :D
Aztán nagyon szeretem még a The Neighbourhood-ot is. Ők viszonylag újak még, de szerintem érdekes a zenéjük.
Az Imagine Dragons és a Bastille együttesek is jöhetnek még.
Hazaiak közül nagyon kiemelkedő számomra a Punnany Massif, a The Carbonfools, a Brains és a Quimby.
Önálló előadóként két "istennőt" emelnék ki nagyon. Az egyik Lana Del Rey, a másik Tove Lo. Oda vagyok értük.
Bob Marley az egyik kedvenc, benne nem tudok csalódni.
A másik Nina Simone, és annak ellenére, hogy vannak olyan számai, amik nem tetszenek, nem csalódok egyik számában sem, mert ami nem tetszik, az az én hibámból nem tetszik, azok a számai is fantasztikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!