Sokkal több bandát hallgatok (szám szerint valami 30-nál többet), de mivel csak a kedvenceket kérdezted, igyekeztem nem hosszúra nyújtani a felsoroló listát.
AC/DC
Black Veil Brides
Bon Jovi
Green Day
Guns N' Roses
Metallica
Nirvana
Plan Three
Skillet
The Cranberries
The GazettE
The Pretty Reckless
The Rolling Stones
Three Days Grace
A legjobban viszont a Skilletet és a The Pretty Reckless-t szeretem. A zenéjük mindig bemászik a fülembe, a dalszöveg meg mindig igazat mond. A zenéjük segített megtalálni önmagam - persze, még abban a korban vagyok, ahol az ember próbálja megtalálni az útját. De tényleg. Momsent pedig minden fogyatékosságával együtt imádom. Rengeteg botránya volt, és mégis csinálja tovább. Negatívként veszik, de én felnézek rá.
De amint lehetett látni, a régi zenét is szeretem, csak nem áll épp olyan közel a szívemhez, mint ezek. Attól még a Zombie, Highway to Hell, It's my life ugyanúgy örök kedvenc marad (:
13/L
Tokio Hotel
Nevada Tan
Killerpilze
The Rasmus
Simple Plan
Green Day
Billy Talent
Sum 41
Mayday Parade
Silverstein
Black Veil Brides
Anti Fitness Club
No Thanx
:D
Guns N' Roses
Black Veil Brides
The Pretty Reckless
Avenged Sevenfold
Tankcsapda
Snakeheart
Nirvana
Bon Jovi
Alice Cooper
Lordi
Green day
Metallica
AC DC
Nickelback
Próbáltam csak a kedvenceimet írni, ennél vagy 10-szer több bandát ismerek :) De legeslegnagyobb kedvenceim a GNR , a BVB, az A7X és a TPR :))
Epica
Within Temptation
Sixx:AM
Skillet
Amaranthe
The Rasmus
The Pretty Reckless
Nightwish
Papa Roach
Green Day
Linkin Park
Simple Plan
Billy Talent
Eluveitie
Bring Me The Horizon
Lordi
The Unguided
Sonic Syndicate
Amúgy nem vagyok rocker:) Kinézetre semmi estre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!