11/28 anonim válasza:
Sokat tudnék írni, de a legkedvencebb kedvencem jelenleg a Skillet. A dallam fülbemászó, a szöveg nagyon jó és igaz, ráadásul az énekes hangjáért oda vagyok meg vissza.
12/28 anonim válasza:
Skillet a best. Ezen kívül Nickelback, Decyfer Down, We As Human, Green Day, Kid Rock.... és még sorolhatnám
btw #11 pacsi
13/28 anonim válasza:
Ac/dc
Black Veil Brides
Lordi
Deppresszió
Tankcsabda
Skillet
Hollywood Undead
Winthin teporation
Nightwish
14/28 anonim válasza:
Simple Plan,Iced Earth,Nirvana,Scandal,Judas Priest,Hail of bullets,Kárpátia,Skillet,Linkin Park,Fall out Boy,
15/28 anonim válasza:
(előző)Bocsánat: a Lordit kifelejtettem és a Nightwisht pedig őket is nagyon szeretem
16/28 anonim válasza:
Rosszul esik, hogy a Rolling Stones-t senki sem írta :(
Pedig milyen jó buli volt 2007-ben :)
17/28 anonim válasza:
Hollywood Undead
SUM 41
Thousand Foot Krutch
Linkin Park
Three days grace
Ezek csak azok amiket rendszeresen hallgatok és nyomon követek. : )
18/28 anonim válasza:
16-os: pedig én a Rolling Stones-t is odaírtam.
19/28 Vad-Ász válasza:
ugy 40-50 együttestől hallgatok számokat
és mind a kedvencem :)
20/28 anonim válasza:
Iron Maiden
Manowar
Motörhead
Metallica
HammerFall
Sepultura
Slayer
Brocas Helm
Ezen kívül még rengeteg bandát hallgatok, most csak a kedvenceket soroltam fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!