Ki a kedvenc előadótok / együttesetek?
Figyelt kérdés
Van olyan, akit régen szerettetek, de nagyot csalódtatok bennük?2015. márc. 31. 11:31
11/20 anonim válasza:
nekem a kedvenceim a Salvus, az Alvin és a Mókusok, a The Grenma és a Rózsaszín Pitbull. csalódni nem csalódtam még senkibe se
12/20 anonim válasza:
Régen szerettem a Coldplayt.de nagyon csalódtam benne,az új hangzásuk egyszerűen borzalmas szerintem.Szeretem még a Muse-t,a seether is egész jó.de a Flyleafben is csalódtam,mert új énekesnő lett és vele nem tetszik.
13/20 anonim válasza:
Mostani kedvencem a Tenacios D. Amellett hogy jó számaik vannak még azért bírom őket mert majdnem mindhez van valami vicces klipp :)
14/20 anonim válasza:
Young g a kedvencem*-* <3
Csak egy számában csalódtam, amikor együtt dolgozott Dopemannal..de elnézzük neki. :D
15/20 anonim válasza:
One Direction, Tokio Hotel, Ellie Goulding - nem csalódtam:)
16/20 anonim válasza:
A kedvencen volt és maradt: Desperado.
Aki nem maradt a kedvencem azok a kb. 2000. évtől megjelent csapatok számtalan sora.
17/20 anonim válasza:
A kedvencem már évek óta a Leander,Alvin és a mókusok,ADTR és a Slipknot. Nem csalódtam egyikben sem.
18/20 anonim válasza:
Clutch-sajnos nem túlzottan ismert rockzenekar,de ennek ellenére valami fantasztikus számaik vannak.
19/20 anonim válasza:
Rise Against több szempontból is. Túlzás nélkül mondhatom, hogy megváltoztatták az életem. Már az igaz valójában láthatom a világot szövegeik által. Másik részt közel áll hozzám a punk műfaj, de csak a zúzósabbakat szeretem. Mint pl.: Rise Against, Anti-Flag, Alvin és a Mókusok. A Ramones meg ezek annyira nem a kedvenceim, de szeretem őket is. Szóval a Rise Against-nak a szövegei is nagyon jók, és maga a zene is. Nemsokára megyek koncertre is, már nagyon várom! :D
20/20 anonim válasza:
Rise Against-et én is nagyon szeretem.:D
És még amiket szeretek: Three Days Grace, Like a Storm, P mobil, Edda, My Darkest Days.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!