Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szándék a 'tetszik' mögött?

Szándék a 'tetszik' mögött?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy tudom, hogy ez a kérdés eléggé lényegtelen, "mindenen hisztiző kamaszlány" jellegű.

Mit jelent, ha facebook-on sokan 'lájkolnak' egy képet (azon kívül, hogy semmit nem ér, attól még jelent valamit)? Már szerintem túlmutat azon, hogy ténylegesen tetszik-e az adott kép, esetleg poszt.

Mitől különbözik egy 20 és egy 120 lájkos kép? (már nem tudom elképzelni, hogy a kép minősége csak az ok)

Ostoba kérdés ellenére, eltérő kommenteket kérlek ne írjatok!

2013. dec. 18. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:

1. sok ismerőse van, népszerű

2. különleges a kép (pl épp Afrikában segítesz a rászorulóknak, megházasdsz, lediplomázol, gyereked születik)

3. szép lány, helyes pasi van rajta, sok esetben k*rvás kép

4. nem tölt fel vki minden nap képet, és ha igen, akkor a legtöbb barátja belájkolja

2013. dec. 18. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Leginkább a lájkok száma attól függ,hogy az illető mennyire ismert,menő.A kép minősége néhány "1000000000001232210 lájkos képnek" hogy is mondjam:egyenlő a nullával:se nem HD,se nem normális kép..csak egy beállított (*káromkodás helye*)..
2013. dec. 18. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Én általában akkor lájkolok ha tényleg tetszik, vicces, komoly, különleges a kép.

A mennyiség maga szerintem inkább függ az egyén ismertségétől, baráti társaságának nagyságától. Ha valakit "mindenki ismer" akkor az több lájkot, hozzászólást fog kapni, mint mondjuk én, aki évente 1x kiteszek új képet, meg alapvetően 1-2 emberrel tartom a kapcsolatot.

2013. dec. 18. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:

A minőségre én se úgy értettem, hogy HD stb. hanem hogy tényleg jó vagy csak egy sötét alakos.

Én is így gondoltam, de azért kezdett érdekelni a dolog, mert nem vagyok népszerű, de lúzer se mégis kevés lájkot kapok. Persze ez van már megszoktam :D

2013. dec. 18. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!