Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A korkulonbseg miatt maradtunk...

A korkulonbseg miatt maradtunk el?

Figyelt kérdés
Adott volt egy baratnom akivel sajnos vege lett a koteleknek... az ok a kovetkezo volt.mig szinglin elt volt kedve kimozdulni. Kesobb parkapcsolata lett es ekkor valtozott meg minden .nekem van jelenleg parom es akartunk veluk negyesben programozni ,de a no nem akar csak hetkoznap estenkent,de csak velem. Kb 7 8 ev van kozottunk. O annyival idosebb... azt mondta a parja ugyse baratkozna az enyemmel es egyebkent ket kulon dolog a baratsag es a parkapcsolat... de utana azt mondta ,hogy varja hogy a parja egyik baratja es annak batatnoje hivjak at oket ebedre.. nem tudom mi tortent..o ismeri az en paromat de o nem akarja hogy 4 en barhova menjunk. mi tortenhetett? Mar csak kvzni akar velem.se.furdobe se moziba nem akar jonni.mikor kitalaltam ,akkor az volt a valasza hogy nem "illunk ossze ,mert mar csak ez kell neki tolem.. nagyon megvisel ez egesz nap sirtam... csak internetes baratnak akar es csak akkor ir ha baja van mar...a parjat meg nagyon feltheti...:(

2017. nov. 27. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
fészbukról törölni, kapcsolatot megszakítani. aki nem akarja veled tartani a barátságot, azt nem kell erőltetni. én midig úgy voltam vele, hogy aki nem kíváncsi rám, arra én se vagyok.
2017. nov. 27. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Az elete ahogy valtozik mindenkinek, ugy a barátai is. Nagyon ritka akivel tizeneves kapcsolat marad, inkabb a gyerekkorbol megmaradt baratsagok igazán tartosak csak.
2017. nov. 28. 01:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Megértem a fájdalmadat.Nekem egy közeli barátnőm, modanám a volt a legjobb barátnőm távolodott el tőlem ok nélkül-vagyis az volt az ok, hogy ő változásokon ment keresztül.Sajnos csúnya szóváltásokban össze is vesztünk és ő is olyanokat mondott a barátságunk csak illúzió volt,nem tudunk egymás mellett fejlődni,csak felszines kapcsolatot szeretne velem fennetartani, jobban társaságban találkozni, vagy rövid ideig és nem mélyen beszélgetni,lepiócázott meg elég durva dolgokat mondott,amik nem voltak rám jellemzők.Nagyon megvislet egy ideig köszönni se tudtam neki,kerültem a társaságát.Azóta beszélünk ha összefutunk,egy társaságban vagyunk,általában ő jön oda hozzám.De már külön utakon járunk és nem is szeretném ha az életem része lenne a jövőben.Mostmár eltudom fogadni,ha épp valahol együtt vagyunk és odajön kicsit beszélgetni nem érzek fájdalmat.Vannak más értékes kapcsolataim.

A tanulság ebből az volt számomra,aki távozni akar azt hagyjuk elmenni.Alárendelt kapcsolatba nem jó lenni,megengedni a másiknak,hogy most ő épp akkor irjon ha gondjai vannak, ha épp olyan kedve van akkor beszélgethetünk ha nem akkor meg maradjak távol.Főleg akkor ha te nem szeretnél megmaradni a felszines kapcsolattartás szintjén.Hidd el tartogat még számodra az élet szép találkozásokat, olyan barátokat is akik nem zárkóznak el attól,ha pároddal vacsorázni hivjátok őket.Csak legyél nyitott az ismerteségekre.

2017. nov. 28. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!