Hogy tudnám úgy letiltani facebook-on, hogy azt higgye ismerősök maradtunk?
Szia!:) a következőt próbáld meg:
1. A kijelentkezési fül mellett ott van balra egy ilyen lakat-jel, a biztonsági beállítások. Ezt nyisd le!
2. Nyisd le ebben az első fület, a "Ki láthatja a dolgaimat?"-t.
3. Ezen belül menj a "ki láthatja a bejegyzéseimet?"-re!
4. Nyisd le a közvetlenül alatta lévő fület, amire az van írva, hogy "Nyilvános" vagy "Ismerősök" ,stb. Válaszd ki az "Egyéni"-t.
5. Előugrik egy ablak, aminek az alján ott van, hogy "Elrejtés előlük:". Írd be a "A következő emberek vagy listák" részre azok az emberek nevét, akik elől el szeretnéd rejteni a posztjaidat/fényképeidet, azaz minden facebook-tevékenységedet.:)
Elvileg ez működik, és a főnököd, meg az ellenszenves kollégád látja, hogy ismerősök vagytok, de a dolgaidat amiket kiraksz, már nem látják.
Remélem segítettem!:)Bocsi, ha már másvalaki leírta ezt, amíg én írtam:)
Köszönöm Neked is!!
Viszont azt nézem, hogy milyen csoportoknak vagyok a tagja, meg milyen oldalakat like-oltam, azt sehogy se lehet eldugni. Pl. ha teljesen ismeretlenként nézem az oldalamat, akkor se látszik semmi, de ezek a kedvelések, csoportok igen. Erre vajon van valami menüpont? Itt a beállításokban nem találok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!