Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 11 ev korkulonbseg?

11 ev korkulonbseg?

Figyelt kérdés

Megismertem egy sracot par honapja de soha nem keltette fel a figyelmem, tudtam hogy 27 eves (en 16) de 2 honappal ezelott elhivott enni es nagyon megkedveltem. Osszejottunk, nala alszok minden nap es hihetetlenul boldogga tesz. Abszolut nem erzodik a korkulonbseg, en erettebb vagyok a mai 16 eves lanyoknal o meg meg eleg gyerekes de mar lakasa van, auto, fix munkahely stb.. De en nagyon soknak erzem a 11 evet, felek hogy nem leszek neki eleg vagy hogy jon egy idosebb vagy akarmi..

Felejtsem el?

2015. nov. 12. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell elfelejtened, csak ne siesd el, bizonyosodj meg róla, hogy nem csak dugásra kellesz neki. Általában úgyse abból van a baj, hogy a csaj fiatalabb, a férfiak pont a hasonló korú feleségeiket szokták egy idő után lecserélni fiatalabb, agyatlan, pénzre mágnesként vonzódó trófeafeleségekre (sajnos).
2015. nov. 12. 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha boldoggá tesz akkor ne. Ha jòl megvagytok, szeretitek egymàst, akkor alkalmazjodnia kellene a te igènyeidhez. Ha erre nem kèpes akkot nem is szeret annyira. A korkülömbsèg tènyleg nagy, de az ne zavarjon.
2015. nov. 12. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!