Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményed a youtuberekről?

Mi a véleményed a youtuberekről?

Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 20:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5%

Nem szoktam így szétválasztani őket, mert a párezres videósok is ugyanolyan barmok. Valamelyik mindenképp benne lesz a nagypofájú, proli, celeb, ripacs, ostoba barom kategóriában. És ez érvényes a többszázezres ismertektől kezdve a párezres nagypofájú autós vagy biciklis videósokon át a végéig. Nem így van? Miben különb ezer feliratkozóval a jóskagyerek aki megszeg 4 Kresz szabályt biciklin, majd k#rvaanyáz, anyádp#csájázik és veri a mellét hogy neki mennyire volt igaza, majd jön a videó alá a többi hasonszőrű haverja okoskodni. Autósok, motorosok dettó. Vagy mikor az ostoba, lusta hulla részeg b#rmok a parkban okádnak vagy a cigók verik egymást meg balhéznak a téren vagy egy dagadt ostoba ökör gyerek magyaráz, vagy valami félhajléktalan f#sz az élet nagy dolgairól aki a sörösüveg megemelésén kívül még nem tett le mást az asztalra felnőtt létére. Nem írok neveket, de aki tudja mik ezek, rá fog ismerni. Nézzetek már szét, ezek a legnézettebb magyar videók, szégyen. Minősíti a társadalmat, az ország nagy részét. Hülyét lehet kapni mindtől, épeszű ember ilyeneket nem is néz rendszeresen, csak ha véletlenül rákattint. A félig értelmes videósokat is elsodorja a nézettséget növelő tényezők behozása vagy a kopizás. Lásd. theVR, én azt nem nevezném fejlődésnek ahova jutottak. Se Szirmait, se Dancsót. És most csak a három legismertebbet említettem.

A youtube, ha épp nem zenét hallgatsz rajta akkor tényleg arról szól, hogy a 95% fosban, szennyben próbálsz kutatni valami értelmeset. És közben mocskos leszel, onnan tudod sajnos, hogy miből is áll.

2017. nov. 22. 23:43
 12/14 anonim ***** válasza:
36%
A 8-asnak tök igaza van. Talán igaza lenne a 11-esnek is, de ő is lesüllyedt pont arra a szintre, amitől tartózkodik. Kik azok a jószágok, akiket itt emleget. Személy szerint egy jutúbert sem ismerek és nem érzem magam kevesebbnek ezáltal. Amíg az emberek igényszintje ennyi, addig lesznek ilyen jószágok, ha nem, akkor kihalnak, esetleg elmennek dolgozni.
2017. nov. 23. 06:50
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem én süllyedtem le, meg akarok nézni egy videót akkor ilyeneket dob fel, mert a magyaroknak az a nézettsége, hát rám erőlteti, hogy hátha nekem is tetszik. Nem, nem tetszik. Mondjuk amióta blokkolok element hiding helperrel, ez megszűnt. Isten áldja a blokkoló feltalálóit.

Önszántamból nem néznék olyanokat, mint Molnár Krisztián vagy Bartos. Kidobta a net, rákattintanom se kell, a címből és az indexképből már sajnos túl sokat tudok meg róla, többet mint kéne.

Autós és bringás videót azért néztem, hátha tanulok az esetből. Nem, nem tanultam. Azt tanultam meg, hogy egyik magyarnak nagyobb a pofája, mint a másiknak és egyik marhább a másiknál.

Dancsó, Szirmai, VR srácok a kezdetekkor jók voltak, vicces, beszélgetős videók. Ma mi? 20 év alatti korosztálynak erőltetett, celebes, vihogó, ökörködő, baromkodó koppintott külföldi jutúberek marhaságai.

A kereskedelmi csatornák után (Mónika, Anettka, Győzike, Pumped, VV, Éjjel nappal anyámkínja) sikerült egy újabb mélypontot elérni a Youtube segítségével. Gyönyörű mondhatom. Ezeket is azért ismerem csak, mert olyan dologról nem alkotok véleményt amit nem ismerek, hát belenéztem párba. Elszomorodtam...

2017. nov. 23. 09:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Van, amelyik jó, van, amelyik nem.

Amúgy túlságosan nem foglalkozom velük.

2017. dec. 20. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!